onko kukaan käynyt lapsen kanssa taaperojumpassa?

  • Viestiketjun aloittaja "mie"
  • Ensimmäinen viesti
"..."
On hyväksi lapselle, oppii vähän isommassa lapsiryhmässä toimimista ennen päivähoitoa. Toimimaan ohjauksen mukaan, antamaan vuoroa jne. Toisille hyvää rohkaisua ja toisille sääntöjen noudattamista, jokainen saa jotain hyötyä ihan luonteesta riippuen.

Minä ainakin tykkäsin, kävin ensin yhden ja myöhemmin kahden pienen kanssa. Liikunnallista leikkimistä se siis on, ei mitään "jumppaa".
 
vieras...
Meillä taisi just tuossa vaiheessa olla tauko, kun lapsi oli vähän ikätasoaan jäljessä ja tuon ikäisten oletettiin (ihan-just-kohta-viimeistään) kävelevän, niin ei tullut tuon kävelemättömän kanssa lähdettyä. Mutta vauvaiässä käytiin ja 2v+ taas. Jälkimmäinen ryhmä oli musiikin tahdissa juoksemista, liukumäkeä, pallon vieritystä, trampoliini, kierimistä, loruleikkejä jne. Tykkäsin tosi paljon ja seura sai tuon meidän lapsen innostumaan vauhdista, vaikka on vähän varovainen luonne. Lapsi odotti jumppaa aina innolla. Meillä ei kyllä juurikaan ryhmässä olemista tuossa harjoiteltu, vaikka samassa tilassa oltiinkin niin aika lailla lapsi-aikuinen-pareina sitä hommaa tehtiin. Ihan satunnaisia jonotustilanteita. Mut ei mun mielestä tuon ikäisen tarvitsekaan harjoitella isossa tai vertaisryhmässä olemista, ehtii myöhemminkin, perhe ja normaalit kyläilyt on riittävästi ryhmää.
 

Yhteistyössä