Patti alapäässä

  • Viestiketjun aloittaja okkeiooo
  • Ensimmäinen viesti
okkeiooo
Löysin toissapäivänä alapäästäni välihan vierestä, melkein peräaukossa olevan ihonvärisen kohouman. Se ei ole oikeastaan kipeä, ei sillai ees painellessa, tuntuu se silti vähän. Se näkyy vain kun ihoa venyttää. Pieni nuppineulankokoinen litteä patti tuntuu. Ei oo kasvanu suuntaan eikä toiseen, ei ole märkäpäinen, se on ihonvärinen. Mistäköhän vois johtuu? Vessapaperi usein hankaa haavoja minulle ainakin peräaukon kohdalle.
 
vierass
Pieni paise tai sisaankasvanut karva. Voi kokeilla puristaa ja antaa olla, jos mitaan ei tule ulos. Katoaa pidemman ajan kuluessa itsestaan. Todellinen paise suurenee ja kipeytyy ja tulee hoitaa laakarissa. Ala hankaa paperilla, vaan pese kasisuihkulla. Paljon parempi iholle.
 
vierass
No jos ei miehella ole sita niin et. Ja tuskin kovin intohimoisesti suutelette herpeksesi rakkulavaiheessa ja harrastatte sitten suuseksia, ettei varmaan suoraan siitakaan tartu. Tuo ei ole herpesta, usko nyt jo. Herpes oireilee kivuliailla rakkuloilla, ei ole mikaan pieni patti. Mutta mene laakariin kuulemaan se, jos et usko.
 

Yhteistyössä