Ristiäistarjoilut - mitä näistä haluaisit syödä?

  • Viestiketjun aloittaja "pienen äiti"
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="Blaah";30227009]Aika moni ottais kuitenkin sen palstallakin monesti haukutun voileipäkakun...[/QUOTE]

Jos joku on joskus jossain foorumilla haukkunut voileipäkakkuja, niin ei kai se tarkoita, että kaikkien samalla foorumilla kirjoittelevien pitäisi olla samaa mieltä?

Lisäksi siinä menussa on juustoja!!!
 
"pienen äiti"
Kiitokset, tämä helpottaa paljon! Saa vielä jatkaa kommentointia, käyn aina välillä vilkuilemassa. Suolaisista voileipäkakut vaikuttaa suosituimmilta eli kallistunen siihen valikoimaan. Kakuista suosituimmilta vaikuttavat mansikka- ja vadelmakermakakut, Snickers-kakku sekä mustaherukka-valkosuklaakakku.
 
Nnnsns
Olisin ainoana tainnut ottaa suolaisen menun 3. Ihanaa jos joku olis tehnyt noin monipuolisesti salaatteja! Ja kakuista karpalo-kinuski sekä joku muu joka ei ole kermakakku.
 
cwqgrn
Seuraavassa omat suosikkini kaikista menuista:



- Kalakeitto kuhasta tai siiasta
- Tuoreita sämpylöitä
- Lajitelma kovia juustoja leivän päälle
- Kasviksia leivän päälle
- Aitoa voita


- Kreikkalainen kasvisvoileipäkakku
- Lajitelma erilaisia juustoja
- Suolaisia keksejä
- Hunajamelonia ja viinirypäleitä

- Saksalainen perunasalaatti
- Tomaatti-mozzarellasalaatti
- Savukalasalaatti
- Coleslaw
- Tuoreita sämpylöitä
- Lajitelma kovia juustoja leivän päälle
- Aitoa voita


Mansikkakermakakku
Vadelmakermakakku
Päärynä-kinuskikakku
Snickers-kakku (kinuskia ja suolapähkinöitä)


- Pieniä korvapuusteja
tiikerikakku
 
"Kuk"
[QUOTE="pienen äiti";30227461]Kiitokset, tämä helpottaa paljon! Saa vielä jatkaa kommentointia, käyn aina välillä vilkuilemassa. Suolaisista voileipäkakut vaikuttaa suosituimmilta eli kallistunen siihen valikoimaan. Kakuista suosituimmilta vaikuttavat mansikka- ja vadelmakermakakut, Snickers-kakku sekä mustaherukka-valkosuklaakakku.[/QUOTE]

Saatko jostain kakkuihin tuoreet mansikat ja vatut? Pakastemarjoista ei tuu niin kauniita mikäli meinasit niillä koristella. Ovat vetisiä.
 
Liekkiö
[QUOTE="Kuk";30227965]Saatko jostain kakkuihin tuoreet mansikat ja vatut? Pakastemarjoista ei tuu niin kauniita mikäli meinasit niillä koristella. Ovat vetisiä.[/QUOTE]Ne pitää laittaa kakun päälle jäisinä ja "kuorruttaa" ovat sitten kuin tuoreita. Mutta tämän varmasti tiesitkin.
 
"pienen äiti"
Kiitos taas kaikille vastanneille! Marjakakkuja muutama kommentoija on pohtinut, tuoreita kotimaisia marjoja ei tosiaan enää saa ja ulkomaalaisia en uskalla kuumentamattomana käyttää. Kakun päälle ajattelin laittaa pakastemarjoja sokerikiilteen alle, jolloin ne toimivat myös ihan hyvin. Niin kuin Liekkiö epäilikin.
 
Jfgjkb
Menu 2
Mansikkakermakakku + Snickerskakku


Huom! Olen huomannut itse, että jos on kakkua ja pullaa, keksien menekki on aina ihan olematon. Niihin ei kannata hirveästi satsata siis.
 

Yhteistyössä