tili tulee ens vkon pe, tilillä rahaa 210e

  • Viestiketjun aloittaja laskee rahojaan
  • Ensimmäinen viesti
Älyttömiä nää kysymykset. Sehän on ihan menoista kiinni. Itse ap parhaiten tiedät :) Meillä menisi pelkkiin työmatkoihin tuosta puolet, ja jos sattuis lääkkeet loppumaan tässä välissä, se olis siinä.

20 e päivässä? Ruokaan ja vessapaperiin tuo riittää toki. Ei meillä ainakaan arkiruoka maksa kymppiä enempää ja puolet jää leipiin ja maitoihin ynnä taloustavaroihin.
 
eräs vaan
No jestas kai pärjää... jos on laskut ym maksettu ja niiitäkin voi siirtää.?? eikö täällä ihmiset oikeesti hallitse rahankäyttöä ruuan ja elämisen suhteen tarkoitan siis jos on hyvät tulot kaksi tienaamassa on eri asia jos joutuu kitkuttamaan kelan ym rahoilla, yksinhuoltajana siinä ei paljon hymyillä ja kai sinne kauppaan menee hirveesti rahaa jos aina ostetaan valmis ruokaa...
 
  • Tykkää
Reactions: HoitoonVaan
Alkuperäinen kirjoittaja kyllä;30234697:
Riippuu paljonko on kaapeissa ruokaa, rahat varataan vain ruokaan ja IHAN välttämättömiin kuten PAKOLLISIIN matkoihin. Muu saa odottaa.
Eipä tossa paljon tartte musta kaapeissakaan olla ruokaa.

Esim. paketti jauhelihaa/kanasuikaleita/maksaa/makkaraa 4 €, pussi pottuja/pastaa 1 €, ja porkkanoita/muita juureksia 1,5 €, 2 litraa maitoa 2 € päivässä. Yht. alle kympin.

Muutamaksi päiväksi riittää esim. kilo omenoita 1 €, salaattikerä 1 €, kurkkua 1 €, ruisleipä 3 €, margariini 0,80 € ja juustopaketti 5 €, kananmunia 2,5 €... Mitä muuta sitä tarttee? Marjoja jälkkäriksi mettästä :D Jää vielä yli niihin pakollisiin vessapapereihin ja pesuaineisiinkin.
 

Yhteistyössä