Miehen loukkaava käytös

  • Viestiketjun aloittaja "kyynelsilmä"
  • Ensimmäinen viesti
"kyynelsilmä"
Olemme olleet naimisissa mieheni kanssa 7 vuotta. Aiemmin hän oli todella romanttinen ja hellä minua kohtaan. Kaikki muuttui kun kolmas lapsemme syntyi ja samalla mies vaihtoi työpaikkaa ja nousi esimieheksi.

Nykyään mieheni käyttäytyy oudosti ja pilkkaa minua. Monta kertaa tiskatessani mies tulee laulamaan korvan juureen "iso vittuinen huorani mun, oothan mun, oothan mun" ja nauraa päälle kuin sirkus hevonen. Sängyssä hän saattaa tarttua rintoihini ja kysyä miten näin pienet tissit voivat roikkua kuin halkorukkaset. Jos rakastelemme ns takaapäin huutelee mies muka kauhistuneella äänellä "onko tämä kaikki tosiaan minulle" ja läpsii samalla takamustani. Joskus mies pyytää halailemaan kanssaan peiton alle ja kun menen pitää hän minua paikallaan samalla päästellen väkeviä pieruja.

Mies on nykyään myös usein öitä poissa kotoa ilmoittamatta. Jos yritän soittaa niin puhelimeen vastaa joku virolaisen kuuloinen nainen joka haukkuu minua soomihooraksi ja löysä pilluksi. Mieheni väittää vastaajaa sihteerikseen joka on kustannussyistä palkattu virosta.

Aiemmin kävimme yhdessä ulkona mutta nykyään mieheni vetoaa siihen ettei johtajatason miehen kannata näyttäytyä ulkona vajaamieliseltä siivoojamummolta näyttävän naisen kanssa ettei bisnekset kärsi.

Onko miehelläni stressiä uudesta työpaikasta vai mistä käytöksen muutos voisi johtua? Onko 40-kriisissä tälläisiä oireita?
 

Yhteistyössä