Miten vietät puolisosi kanssa kahdenkeskistä aikaa?

Hei!

Kun pääset viettämään puolisosi kanssa kahdenkeskistä aikaa ilman lapsia, mitä on ohjelmassa? Miten käytätte mieluiten ajan, jolloin saatte keskittyä vain toisiinne?

Kommenttisi saattaa päästä lehteen Näin meillä -palstalle.

Liisa/Kaksplus
 
vieraileva vakkari
Meillä on mahtava tukirinki, eli melkein milloin halutaan saadaan vapaapäiviä lapsista. Useimmiten käydään kaksistaan syömässä pitkän kaavan mukaan ja sen jälkeen harrastamme joskus tuntikaupalla tai aamuun asti seksiä. Voi olla että iltaa on viritetty jo pari viikkoa puheissa, esileikit on meillä siinä. Uneen varataan myös aikaa se seuraava päivä.
Voitte uskoa että pysyy parisuhde kunnossa kun panostaa oikeasti seksiin. Ja keskusteluöitäkin me vietetään, mutta niitä ei etukäteen suunnitella, ne sitten vain tarpeen mukaan tulee. Hullumminkin parisuhde ja perhe-elämä voisi olla kuin meillä nyt on, en vaihtaisi tätä mihinkään :)
 
[QUOTE="vieraana";30256517]Nukumme. Aika jollon lapset nukkuvat yöllä on ainoaa kahden keskeistä aikaa mitä meillä on, käytämme sen yleensä nukkumiseen.[/QUOTE]

Meillä sama. edellisen kerran, kun ollaan oltu oikeasti kahdestaan, poissa kotoa ja ilman lapsia, oltiin yli vuosi sitten synnyttämässä tätä meidän pientä. Laatuaikaa sinällään, roikuin miehen riveleissä ja huusin :D
 
"jessica"
Jos on mahdolista viettää aikaa ilman lapsia en todellakaan tuhlaa olemalla sitä mieheni kanssa! Lähden lenkille tai shoppailemaan,mies kun katsoo jokatapauksessa sohvalla tekkarista jotain formula nahoituksiaan tms...
 
"jessica"
Meillä on mahtava tukirinki, eli melkein milloin halutaan saadaan vapaapäiviä lapsista. Useimmiten käydään kaksistaan syömässä pitkän kaavan mukaan ja sen jälkeen harrastamme joskus tuntikaupalla tai aamuun asti seksiä. Voi olla että iltaa on viritetty jo pari viikkoa puheissa, esileikit on meillä siinä. Uneen varataan myös aikaa se seuraava päivä.
Voitte uskoa että pysyy parisuhde kunnossa kun panostaa oikeasti seksiin. Ja keskusteluöitäkin me vietetään, mutta niitä ei etukäteen suunnitella, ne sitten vain tarpeen mukaan tulee. Hullumminkin parisuhde ja perhe-elämä voisi olla kuin meillä nyt on, en vaihtaisi tätä mihinkään :)
WAU! Aivan mahtavaa teillä,onnea vaan:;)
 
Meillä on yleensä se perinteinen leffa ja illallinen. Se voidaan järjestää joko kotioloissa tai sitten käydä leffateatterissa ja ravintolassa. Riippuu ihan olosuhteista, mitä teattereissa näytillä, rahatilanteesta yms. Tykkäämme ruotia leffaa ruoan aikana.
 
Mommies
Kahdenkesken katsellaan leffoja, makoillaan sängyssä, joskus siivotaan, kunhan rentoudutaan ja kuunellaan musiikkia.... Joskus alkoholin kanssa, joskus ei :) Useasti riippuu raha tilanteesta!
 
"Lili"
Voi kun mä saisinkin mun puolison tajuamaan että kahdenkeskistä aikaa täytyy olla, sitä pitää yhessä järjestää, säännöllisesti, eivät ne lapset automaattisesti yökylään siirry. Liitto vetelee viimeisiin mun mielestä just tämän takia, kun ei oo enää pitkään aikaan ollu meitä kahta, on ollu lapset ja niiden vanhemmat samassa kodissa. :(
 
Ryövärin tytär
Meillä on todella harvoin kahdenkeskistä aikaa ja lapsia on 4. Kolme on alle kouluikäisiä ja yksi juuri koulun aloittanut.
Saatiin juuri kesällä ensimmäistä kertaa kaikki neljä lasta hoitoon kolmeksi yöksi.
Nautimme toisistamme, söimme mitä mieli teki, ajelimme autolla ilta-ajeluita ihan niin kuin silloin tavatessamme, kävimme lintsillä, kävelimme käsikädessä ja otimme samanlaiset tatuoinnit tulevan vuosipäivän kunniaksi.
Loma teki hyvää ja molemmat taisivat muistaa taas miksi sitä ollaankaan oltu lähes 10- vuotta yhdessä : )
 
"kahden lapsen äiti"
Me yritämme viettää kahdenkeskeistä aikaa kerran kuussa tai kahdessa. Sillon lapset menevät yökylään isovanhempien luo ja me taas menemme syömään hyvin ja rauhassa, välillä johonkin hotelliin tai kylpylään yöksi. En ymmärrä miksi kaikki pariskunnat eivät vietä kahdenkeskeistä aikaa säännöllisesti. Meillä on aina todella hauskaa keskenämme!
 
Arvostamme todella kahdenkeskeistä aikaa, mutta tässä elämäntilanteessa se toteutuu iltaisin, kun lapset ovat käyneet nukkumaan. Katsellaan telkkaria, syödään iltapalaa, jutellaan, hierotaan toisiamme, käydään saunassa jne. Vuosittain olemme kuitenkin käyneet kahdestaan pienellä reissulla. Tallinna, Bryssel, Budapest, Praha, Lontoo, Tukholma, New York jne. on yhdessä koluttu ja ne matkat ovat olleet kullan arvoisia. On ollut ihanaa huomata, että vieläkin meillä on paljon yhteistä ja vieläkin olen ihastunut ja rakastunut.
 
"4 lapsen äiti"
Kerran 5 vuodessa käydään miehen kans viikko ulkomailla kahdestaan. Aina rakastustaan uudestaan ja tekee hyvää! Sen lisäks käydään joskus vkl kahdestaan luonnossa harrastamassa yhdessä ja mökkeilemässä. Tämän lisäksi otamme iltaisin yhteistä aikaa lasten mentyä nukkumaan, syömme hyvää, pelaamme pelejä tai katsomme leffoja. Huomioimme toista ja vietämme pedissä aikaa. Vielä tuo toinen on rakas ja ihana <3
 
sannimami
Oi että kun saisinkin laatuaikaa,meillä siihen liiankin hyvä tilaisuus vaikka kuin usein.No miehelle laatuaika on netissä pelaamista tahi töllön katselua.Kyllä on romantiikka ja tunnelma kaukana kun yksin kynttilän lepatusta katselen
 
"nasuli"
Meillä on myös aika harvoin kahdenkeskistä aikaa, miehen ollessa yrittäjä ja PALJON töissä. Pari kertaa vuodessa kuitenkin vietämme yhteisen parisuhdeviikonlopun ja ihaninta on olla mökillä kahdestaan syksyllä! Laitamme takkaan tulen, lämmitämme saunan ja teemme "hienon" illallisen. Tanssimme takkatulen loisteessa, ja katselemme mökin portailta yhteisen viltin alla tähtitaivasta yms. Aamulla nukumme pitkään, nautimme hyvän aamiaisen ja ehkä käymme kävelyllä..iltapäivällä lämmitämme taasen saunan ja paljun, laitetaan grilli kuumaksi ja nautimme vain toistemme läheisyydestä ja rauhasta. Toinen reissu on yleensä keväällä hääpäivämme tienoilla, mutta kylpyläloma Haikossa tai hotellimatka Tallinnassa ei ole lainkaan yhtä romanttinen ja "intohimoinen" kuin mökkireissu, jossa ollaankin sitten "luonnon tilassa".
 
"xXx"
Meillä on innokkaita isovanhempia joita suorastaan pitää toppuutella, ei anneta lasta yökylään niin usein kuin haluaisivat. Kun kahdenkeskistä aikaa on, saatetaan olla vaan kotona ja katsoa leffoja jos väsyttää. Jos vireystila on hyvä (mitä se usein on), vietetään iltaa pitkän kaavan mukaan - laittaudutaan, mennään syömään ja loppuilta rakastellaan. Nukutaan myöhään ja aamukin alkaa usein seksillä. Toisinaan lähdetään kaveriporukalla jonnekin, heittäydytään huolettomiksi. 10v yhdessä, yksi lapsi 5v. N31 ja M33.
 
"Milli"
Viimeksi lapset olivat kesällä kaverin syntymäpäivillä, niin käytiin sinä aikana kahdestaan ravintolassa syömässä. Ei missään kynttilänvalo paikassa pitkän kaavan mukaan vaan ihan tavallisessa ja jälkkärit mentiin syömään jätskibaariin. Saisimme kyllä järjestettyä kahden keskisiä iltoja ja öitä, lapset pääsee tarvittaessa yökylään isovanhemmille, mutta ei tule järjestettyä. Isovanhempia käytetään avuksi vain, kun töiden vuoksi tarvii eli molemmat töissä, niin silloin lapset isovanhemmilla. En kaipaa kahdenkeskistä aikaa miehen kanssa, päinvastoin nautin, kun saan olla yksin. Meillä ei juurikaan ole mitään puhuttavaa yhdessä, tänäänkin oltiin saman ruokapöydän ääressä enkä keksinyt yhtään mitään sanottavaa, joka olisi mahdollisesti häntä kiinnostanut. Jos ollaan illalla samaan aikaan kotona, niin molemmat on netissä tai itse saatan lukea kirjaa/lehteä, mies katsoo joskus telkakria. Leffoja voidaan yhdessä katsoa myös, siinä ei tarvitse mitään keskenään puhua. Onneksi edes leffamaku on samanlainen. :D
 
"Mamma"
Meillä ei lapsivapaata ole, mutta kun lapset, kaikki viisi, nukkuu niin katotaan yhdessä leffaa, jutellaan, syödään ja öllötellään. Riittää meille, ei kaivata kummempia vapaita.
 

Yhteistyössä