Miten tätä palstaa saisi vähän vilkkaammaksi?

  • Viestiketjun aloittaja Läpäpäpälää
  • Ensimmäinen viesti
"nuuh"
Odota vähän aikaa. Kohta se yks sylitanssija alkaa synnyttää ja sitten on meno kuin Alien-elokuvista. Josa Suomi paska köyyhä lääkri rumaa sairraalavaatte köyhä tyhmä hoidaja meinsi anntaa.
 
V.ieras
[QUOTE="nuuh";30271278]Odota vähän aikaa. Kohta se yks sylitanssija alkaa synnyttää ja sitten on meno kuin Alien-elokuvista. Josa Suomi paska köyyhä lääkri rumaa sairraalavaatte köyhä tyhmä hoidaja meinsi anntaa.[/QUOTE]

Mä en kans jaksa ymmärtää, miten ne Milannan sepustukset kiinnostaa ketään.
 
Hyviä aloituksia ja niihin keskusteluja. Oon palstaillut yli 10 vuotta. Nykyisinkin käyn lähes päivittäin kurkkaamassa, mutta harvemmin täällä mitään mielenkiintoista, että vastaisisin mihinkään. Monesti ei edes otsikoita, joita jaksaisi avata.
 
Yksi vielä on. Monet hyvät keskustelutki jää lyhyiksi, kun suurin osa porukasta väittelee eipäs juupas asenteella ja yleensä avauksen tekijä lytätään maanrakoon. Näitä on aina ollut, mutta nykyään enemmistö. Ennen viihdyin täällä, kun porukka vaihtoi ajatuksiaan ja asiat saattoi rönsyillä pitkälle aiheen ohi. Ajatusten vaihtajat on taineet vaihtaa toisille sivuille.
 

Yhteistyössä