Kumisaappaan sisäpohja kostea

  • Viestiketjun aloittaja normaalia?
  • Ensimmäinen viesti
normaalia?
Siis n kuukauden käytössä olleet kumisaappaat. Lapsen jalka tuntui hikiseltä niin otin pohjallisen pois ja huomasin että sisäpohja on kostea! Ja siis molemmissa saappaissa sama juttu. Kokeilin upottaa veteen niin ei näyttäis tulevan vettä sisään mistään,mut onko siis tavallista että pohja kostuu? Pohjallinen on kuiva..
 
"Mymy"
Jos pistät muovipussit jalkaan niin kyllä sinne kosteutta tulee. Jaloista. Pohjallinen on ilmeisesti jotain kuivan tuntosena pysyvää materiaalia niin, että siirtää vaan kosteuden sinne alle. Kuivata kengät joka käytön jälkeen pohjalliset irrallaan, niin niitä kai pitäs hoitaa normaalistikin?
 
hikifysiikkaa
Jalkahan hikoaa, kosteus imeytyy pohjalliseen ja vuorikankaisiin, eikä vesitiivis kumisaapas kovin nopeasti kokonaan kuivu. Etenkään pohjasta kun siinä on pohjallinen päällä Kun saappaat ovat olleet kuukauden käytössä, kosteutta hiestä on tullut jatkuvasti, eikä se ole välillä päässyt kokonaan kuivamaan. Sitten vaan kuivaat saappaat kunnolla ilman pohjallisia.
Tosin käytössä kostuminen alkaa uudestaan samalla tavalla, eli ei siinä muu auta kuin perusteellinen kuivatus säänölllisesti.
 

Yhteistyössä