Harrasteseuran / koululaisten kahvion 0,5l limupullon hinta?

  • Viestiketjun aloittaja hintoja
  • Ensimmäinen viesti
hintoja
Onko puolen litran limu kallista jos siitä pyytää kahviossa 3€? Siis pantteineen? Kaupassa maksaa kuitenkin 1.89-2.09€/pullo, ja olisi kiva että siitä vähän voittoakin jäisi...
 
"tii-"
Mutta tosiaan kannattaa miettiä myös sitä tilaisuutta jossa noita myydään. Voi ehkä olla tienaamisen kannalta parempi jos ostetaan jotain edullisia tölkkijuomia joita myydään pienellä voitolla. Harva sitä kolmen euron limpparia pelkän kannatuksen vuoksi ostaa, jos jostain muualta saa helposti edullisempaa.
 
puteli
On aika kallis. Yleensä noissa tilaaisuuksissa tarjoomiset maksaa 1-2euroa, joten vitosella odottaisin saavani juomaa ja syömistä. Tosin usein mennään mehumukeilla tai halvimmalla limpparilla.
 
vierass
Tosi harva siitä viitsii 3 euroa maksaa, vähintään sen pitää olla jääkylmää silloin. Monesti noissa myydään mukissa limppareita, mitkä kaadetaan puolentoista litran tarjouspullosta. Samaten myydään paljon pillimehuja, eurolla myytävästä purkista saa jo reilusti voittoa.
 
vierass
Jos myisitte pillimehuja ja limutölkkejä? Eikö niitä saa laatikossa vähän halvemmalla. Tosi kallista juomaa ei kukaan osta, pienemmällä katteella saattaa tehdä kuitenkin paremman voiton. :)
 

Yhteistyössä