Uskonto kysymys

Mikä on totta?

  • Jeesukseen

    Ääniä: 5 55,6%
  • Joulupukkiin

    Ääniä: 3 33,3%
  • Nakke Nakuttajaan

    Ääniä: 3 33,3%

  • Äänestäjiä yhteensä
    9
Kristitty
Kyllä uskon kosmiseen juutalais zombiin, joka oli oma isänsä ja pystyy antamaan ikuisen elämän jos sympolisesti syöt hänen lihaansa ja telepaattisesti kerrot sille että hyväksyt hänet sinun päälliköksi, jotta hän pystyy poistamaan pahat voimat sinun sielusta jotka tulivat ihmisyyteesi, kun kylkiluusta tehty nainen oli vakuuttunut käärmeen puheesta, että maagisesta taikapuusta voi syödä.

Kyllä, kristinusko on täysin järkevää. LOL
 
vielä parempi
www.hikipedia.info/wiki/Kristinusko

Kyllä ateistit pystyvät itselleen nauramaan. Toisin kuin kuin uskovaiset. Tappavatko ne kristityt vielä tänäänkin siellä israelissa kranaateilla niitä palestiinalaisten viattomia siviililapsia?

ps. ateismi ei ole uskonto. https://www.youtube.com/watch?v=Cyizap9vmxU
 
"Mira"
https://youtube.com/watch?v=TvCG-Eg3GD8 Mm. yksi suosituimmista suomi youtubettajista tekee hyviä videoita meille nuorille, jotka koulu ja vanhemmat ovat aivopesseet. Itsekin aloin miettimään asioita ja erosin.
 
Lääkäri.
Minun mielestäni taas maailmasta tulisi paljon parempi paikka, jos ihmiset lopettaisivat uskomasta sellaisiin asioihin, mitä ei ole olemassa. Esimerkiksi tällä hetkellä suurimmat kauheudet tässä maassa tehdään ihmisille uskontojen nimissä ja tähän sisältyy ihan kaikki uskonnot, jopa buddhalaisuus.

Kas kun kaikki uskonnot opettavat, että on olemassa jokin sellainen asia, kuin kuoleman jälkeinen elämä. Tähän uskovat ihmiset taas sitten kokevat, että tällä elämällä, mikä on tosiasiallisesti se yksi ja ainoa, ei ole juurikaan painoarvoa, kunhan pääsee vain siihen seuraavaan sitten. Eli kaikki uskonnot opettavat, että tässä elämässä ei tarvitse olla ihmisiksi, kunhan vaan seuraa omaa dogmiansa, niin pääsee siihen seuraavaan. Ja tämä on kaiken pahuuden alku ja juuri tässä maailmassa.

Jos ihmiset eivät uskoisi tähän, he ymmärtäisivät kuinka ainutlaatuinen ihmiselämä ja ihminen on. Se on häilyvän pieni hetki, ei edes vilahdus universumin ikään verrattuna, joten on suoraan sanottuna haaskausta käyttää se esimerkiksi vääräuskoisia lahtaamalla, omia lapsiaan siihen samaan dogmiin aivopesemällä, kiihkoisasti mielikuvitusasioita paasaamalla, yms yms yms.

Jos ihmiset ymmärtäisivät, ettei toista elämää ole eikä tule, niin lähelle sata prosenttia kaikesta pahuudesta ja resurssien haaskauksesta loppuisi ja voisimme keskittyä esimerkiksi pidentämään tuota ainutlaatuista pientä ihmiselämän hetkeä. Uskonnot ovat suurin haaskaus ja pahuus, joka estää hyvyyden ja hidastaa kehitystä tapahtumasta.
 

Yhteistyössä