Brion junarata, hinta?

  • Viestiketjun aloittaja "zxc"
  • Ensimmäinen viesti
"zxc"
Torista ja huutiksesta on ihan turhaan katsoa hintoja, koska on mielestäni ihan ylihonneiteltuja noi 'merkkilelut'.
Eli settiin kuuluu 60 rataosaa, 20 junaa/vaunua, silta ja tunneli.
Eli sellainen banskulaatikko tavaraa. Paljonko maksaisit?
 
Näin meillä.
Googlaisin kyseisten osien hinnat, laskisin mitä kys. paketti maksaisi uutena ostettuna ja miettisin sitten sen perusteella mitä olisin valmis maksamaan vastaavasta käytetystä.
 
"zxc"
Olen myymässä. Halvalla en haluasi antaa, koska omaisuushan niihin on käytetty, mutta torissa jotkut pyytää ihan kuin kaupasta ostaisi, siksihan ne ei mee kaupaks...
Mutta jos 100 e pyytäisi koko setistä, onko ok hinta?
 
kysymys
Jos ovat aitoja Brioja ja siistissä kunnossa, olisin juuri 100 euroa ehdottanut. Jos asut Pirkanmaalla, voin tulla ostamaan:) Oli nimittäin juuri eilen harkinnassa pitäisikö ostaa lisää.
 
"zxc"
Eli kiskot olisi ainakin 120 e uuteena, tunneli ja silta 35, junat on vähän vaikeampi laskea, mutta nekin on ainakin 10e/kpl uuteena, jotkut jopa 25e, eli ainakin 120 e.. Eli uuteena setti olisi ainakin 275 e...nyt kun tiedetään sen, paljonko pyydän?:)
 
vierass
En satasta maksaisi. Käytetty on aina käytetty. Tiedän kyllä että Briot on kalliita mutta satanen olisi yli mun kipurajan ja jos ei alkuperäistä laatikkoa oo, en esim. osaisi lahjaksi antaa. Aika usein on tarjouksiakin kaupoissa, joten harva noita ihan täyteen hintaan ostaa. (Anttilassa esim. usein leluista osta 3 maksa 2 jne).
 

Yhteistyössä