"kokeilija"
Olen täältä monesti lukenut, että kun joku yrittää tehdä keliaakikkovieraalleen gluteenitonta leipää tai leivonnaisia, ne on yleensä hirveitä. Itselläni on nyt kokeilussa ruokavalio, jossa en syö gluteenipitoisia viljoja enkä hiivaa enkä sokeria, joten käytännössä valmistan gluteenitonta leipää esim. tattarista.
Olen tehnyt leivän vuoassa ja käyttänyt kohotukseen leivinjauhetta. Rakenteesta tuli hyvä psylliumjauheen avulla. Olen myös tehnyt pastaa tattarista.
Ei se niin vaikeaa ole loppujenlopuksi, enemmänkin tulee kalliiksi. Vai mitä mieltä olette? Onko ne keliaakikoille tehdyt leivät yms. aina järjestään pahoja? Itse kehtaisin näitä tarjota ihan ylpeydellä.
Olen tehnyt leivän vuoassa ja käyttänyt kohotukseen leivinjauhetta. Rakenteesta tuli hyvä psylliumjauheen avulla. Olen myös tehnyt pastaa tattarista.
Ei se niin vaikeaa ole loppujenlopuksi, enemmänkin tulee kalliiksi. Vai mitä mieltä olette? Onko ne keliaakikoille tehdyt leivät yms. aina järjestään pahoja? Itse kehtaisin näitä tarjota ihan ylpeydellä.