Aloitteleva paistaja
En löytänyt enää päivällä aloittamaani ketjua. Eli takka/leivinuuniyhdistelmällä olen sitten savustanut hieman ruokia, kun paistelin ennenkuin tuli oli uunista sammunut. Tänään pistin karjalanpaistin uuniin vasta tulen polttelun jälkeen, mutta poltin liian vähän ja lämpö oli vain reilun 100c. Nokkelana emäntänä sitten lämäytin vähäksi aikaa lisää tulta ja tosiaan, sen takiahan se uunivuoka mustuu Lämpöä oli jonkun aikaa sitten 200 ja nopeasti laski taas haudutuslämpöön. Kysymys kuuluukin, pilasinko nyt karjalanpaistin, jäiköhän savun maku liemeen tms? Luomulihat ja kaikki porkkanoitakin joukossa.. olen siis yrittänyt paistaa sitä jostain klo 11 asti Folio oli kyllä päällä.
Tästä ehdin nyt oppia sen, että niitä puita pitää laittaa sinne reilusti ja kunnon tulet, niin leivinuunikin lämpenee enemmän.
Tästä ehdin nyt oppia sen, että niitä puita pitää laittaa sinne reilusti ja kunnon tulet, niin leivinuunikin lämpenee enemmän.