Mielpiteenne siitä että minulla on 17 kissaa 35 neliön asunnossa?

  • Viestiketjun aloittaja "Kissafani"
  • Ensimmäinen viesti
Järkyttävää
Eläinrääkkäystä ja laitonta: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2010/20100674, 16. pykälä: "Jos kissoja pidetään vapaana huoneessa tai muussa vastaavassa suurehkossa tilassa, täysikasvuista kissaa kohden on oltava tilaa vähintään 1 neliömetri, kuitenkin siten, että pinta-alan on oltava aina vähintään 5 neliömetriä."

Mutta olihan tämä provo, olihan?
 
noeihön
Alkuperäinen kirjoittaja Järkyttävää;30279513:
Eläinrääkkäystä ja laitonta: FINLEX ® - Ajantasainen lainsäädäntö: 8.7.2010/674, 16. pykälä: "Jos kissoja pidetään vapaana huoneessa tai muussa vastaavassa suurehkossa tilassa, täysikasvuista kissaa kohden on oltava tilaa vähintään 1 neliömetri, kuitenkin siten, että pinta-alan on oltava aina vähintään 5 neliömetriä."

Mutta olihan tämä provo, olihan?
Eihän ole tuon lain mukaan! AP:lla on siis 17 kissaa ja 35 neliötä asuinpinta-alaa. Sinnehän mahtuisi vielä toinen mokoma lisää!
 
"Kissanainen"
No yleensä vaan mielisairailla on tuolla tavalla. Semmosilla hulluilla hamstraajilla, ne ei edes tiedä, montako kuollutta kissansikiötä kaiken romun alla on muumioituneena. Joka paikka toki myös kusta ja paskaa täynnä ja naapurit ei sen takia enää edes tervehdi.
 
vierass
Tulee mieleen himohamstraajat, joilla löytyy kissan raatoja romujen alta ja ne hengissä elävätkin ovat huonossa kunnossa. Hirveä pissanlöyhkä ja paskaa joka paikassa.
 
Järkyttävää
Alkuperäinen kirjoittaja noeihön;30279520:
Eihän ole tuon lain mukaan! AP:lla on siis 17 kissaa ja 35 neliötä asuinpinta-alaa. Sinnehän mahtuisi vielä toinen mokoma lisää!
Meinaatko siis että jos asunnon pinta-ala on 35 neliötä niin koko se ala on vapaata tilaa - ei kaappeja, komeroita, kirjahyllyjä, hellaa, kylmäkalusteita tai mitään muuta vastaavaa? Ja vaikka nyt jotenkin lain puitteissa tuo tila riittäisi, niin kyllä 17 kissaa tuon kokoisessa kämpässä ON eläinrääkkäystä. Varsinkin kun tekevät vielä pentujakin.
 

Yhteistyössä