Miten toimisit.

  • Viestiketjun aloittaja Liekkiö
  • Ensimmäinen viesti
Liekkiö
Bongasin eilen avlta mielenkiintoisen ketjun, jossa aloittaja oli löytänyt kotoaan vieraan puhelimen ja siinä ihmiset sitten joukolla jakoivat neuvoja miten toimia ja ehdotuksia kenen ja miksi puhelin oli siellä missä oli ja ennen kaikkea mitä aloittajan pitäisi nyt puhelimelle tehdä.

Siitä tuli mieleeni sitten se, että miten itse toimisi kyseisessä tilanteessa.

Mitä sinä tekisit jos löytäisit kotoasia kaapin takaa puhelimen, joka olisi värinällä, siihen olisi tullut viestejä. Mutta et pääsisi lukemaan niitä tai käyttämään puhelinta muutenkaan koska olisi lukittu. Kerro.

Ketju oli kaikessa koomisuudessaan viihdyttävä, eipä silti.
 
"Jekaterina"
No kaapin takana värinällä oleva puhelin tuskin olisi kenenkään vieraan ihmisen. Näyttäisin sitä miehelle jotta hän voisi keksiä siitä jonkun valetarinan ja alkaisin valmistella eroa.
 
vierass
Pistäsin lapset kyselemään kavereiltaan, keneltä on puhelin hukassa. Tai ensin voisivat kokeilla kavereiden numeroita, mikä niistä soisi puhelimessa. Tosin osalla on käytössä väliin lainapuhelin kotoa.
 
puhelin
Heh. Meillä noita puhelimia löytyy viikoittain :D Yleensä niissä on hassunhauska todella kovaääninen soittoääni tai ovat juuri tuollaisella värinällä. Onneksi myös taustakuva on usein hassunhauska ja siitä tunnistaa puhelimen omistajan. Puhelin saattaa myös olla iloisenvärisessä kuoressa, jossa myös tarroja yms. ja niistäkin tunnistaa omistajan. Jos puhelin soi, soittaja on usein puhelimen omistajan äiti. Näitä löytyy erityisesti sohvan takaa, sohvatyynyjen välistä, eteisestä ja jostain syystä pihanurmikolta. Tai lasten huoneista mulle tuntemattomista laukuista. Tähän mennessä nuo löytyneet on palauteltu omistajilleen.
 
kooveegee
No tietysti googlettaisin että miten sen lukituksen saa pois päältä ja kun sen olisin hoitanut, lukisin viestit ja selvittäisin kenelle puhelin kuuluu ja miten se kotiini on päätynyt.
 

Yhteistyössä