BB-Nimo oikeesti

  • Viestiketjun aloittaja rautakani
  • Ensimmäinen viesti
Shhh
Lärvi kiinni! Tää on just tätä kriitikon huipputasoa, kun ei keksitä ihmisestä muuta tuomittavaa, taannutaan ihmisten sananvalintoihin. Sammuta se vitu telkku, jos jalsa kuunnella.
 
"Kerran"
Häiritsee todella! Ja häiritsee se vitun viljely. Katsoin kerran ohjelmaa, hämmästyin, miten uusavuton neito oli. Kuusivuotias poikamme on ruuanlaitossa samalla tasolla.
 
sellaista se on
[QUOTE="Kerran";30283647]Häiritsee todella! Ja häiritsee se vitun viljely. Katsoin kerran ohjelmaa, hämmästyin, miten uusavuton neito oli. Kuusivuotias poikamme on ruuanlaitossa samalla tasolla.[/QUOTE]

Nimo on ihan tavallinen suomalainen tyttö. Ne joilla on lapsina noita niin tietää että se on tollaista ja sitten vielä sekoilut siihen päälle. Joillain lievemmät ja joillain hyvin rankatkin. Hyvä asia on myös että ihmiset näkee miten somalitaustaiset tytöt on samanlaisia muiden kanssa. Mä tiedän myös että se on meidän omien tyttöjen vika jotka innostaa ja painostaa noitakin tekemään kaikenlaista. Kaikkien niiden vuosien varrella muutos on ollut iso. Tavallaan se on hyvä ja huono.
 

Yhteistyössä