Menkat myöhässä, ruskeaa tuhrua, r-testi nega. Mitä ihmettä?

  • Viestiketjun aloittaja Missä mennään
  • Ensimmäinen viesti
Missä mennään
Siinähän se otsikossa jo tulikin. Taustoista nyt sen verran, että olemme mieheni kanssa harrastaneet seksiä aika rennolla otteella, ilman ehkäisyä, mutta mies ei ole koskaan tullut sisääni. Raskaus ei ole tavoitteena, muttei epätoivottukaan. Toisin sanoen saa tulla jos on tullakseen ja sitten mennään sen mukaan. Menkat ovat myöhässä reilun viikon ja nyt viimeisen 3 päivän ajan on tullu ruskeaa tuhrua. Menkat yleensä alkavat pienellä tuhrulla, mutta nyt niitä ei vain kuulu. Tein kaksi raskaustestiäkin, joihin tuli hyvin hyvin haalea viiva, joka hädintuskin on silmin nähtävissä. Tulkisen nämä negoiksi. Toisaalta aikaisemmin samanlaisilla r-testeillä testatessani en ole saanut edes tätä hailakkaa viivaa. En osaa enää sanoa missä vaiheessa kiertoa olen, sillä en tiedä olenko ovuloinut ja mikäli olen, niin milloin.

Onko jollain ollut samanlaista pulmaa? Voisiko olla kyse raskaudesta vaikka r-testit näyttävät negaa? Mitä tuo ruskea vuoto mahtaa olla?
 
"Ammuli"
Jos r-testissä on hailakkakin viiva niin se on positiivinen. Voi olla, että kyseessä on kemiallinen raskaus eli menkat alkaakin tuon tuhrun päätteeksi, toisaalta tuhru voi olla alkuraskaudessa normaaliakin. Uutta testiä muutaman päivän kuluttua.
 
Siinäpä se
Alkuperäinen kirjoittaja Siinäpä se;30283269:
Normaaliraskaus
Kohdunulkoinen raskaus
Kemiallinen raskaus

... siinäpä ne vaihtoehdot jos normikierto jätetään laskuista pois tuon haalean testiviivan takia
Onnistuin "kumittamaan" pois tuulimunan
 

Yhteistyössä