Mistä halvalla kovia matkalaukkuja?

  • Viestiketjun aloittaja matkaj
  • Ensimmäinen viesti
"jaahas"
ostin kesällä muistaakseni Cittarista kovan matkalaukun. Hyvät kääntyvät pyörät jne. Tarjoushinta oli jossan 30-40e paikkeilla ja on hintansa arvoinen. Mutta merkkiä en muista enkä nyt äkkiä löydä.
 
Citymarketin mammuttimarkkinoilla on jotain kovia matkalaukkuja tarjouksessa. Ei kaiketi markkinoiden keveimpiä laukkuja mutta varmaan hintalaatusuhde kohdillaan. Mammuttimarkkinat tosin taitavat päättyä tänään...
 
noup
Cittarissa oli just 49 euroo sellanen kova, ilman plussakorttia tais olla 109 euroa, että ihan hyvä hinta ja alennus., Ja eiköhän näin syssymmällä tule noita alennusmyyntiin muutenkin.
 
Vierras
Prismassa oli ihan normaalihinnalla iso matkalaukku jotain 35-40e. Ostettin semmoinen kun tarvittiin lähinnä auton perälle jolloin esim renkaiden kestävyydellä ei väliä. No, pari kertaa sitä on vedetty kilometrin matka juna-asemalle niin pyörät jo jumittaa(tosin tie on osin hiekkaa).
 
vierass
Samsonite on ollut ainut joka kestää lentokenttien käsittelyt, muut ovat olleet rikki muutaman reissun jälkeen. Katto vaikka huutonetistä samsoniten laukkuja mieluummin kuin halpaa kovaa jos olet lennolle menossa. Mies reissaa työkseen, ovat kyllä samsonitenkin kerran saaneet rikki, se meni lentokentän korjausrahoista, oli selvä kuljetusvirhe, oli pyörä revitty irti kokonaan, tarttunut johonkin kiinni.
 

Yhteistyössä