Mukava pieni ravintola/pubi Lontoossa uudenvuoden viettoon?

  • Viestiketjun aloittaja Reissuun!
  • Ensimmäinen viesti
Reissuun!
Moikka!

Löytyisikö täältä ketään, joka osaisi suositella Lontoosta paikkaa uudenvuoden viettoon? Biletys ei meitä innosta, eikä haluttaisi väenpaljouteen joenrannalle vesisateeseen :p Ajatus olisi syödä jossain alkuillasta (mieluiten ihan joku peruspaikka, muu matkaseurue rakastaa hyviä hampurilaisia, ei siis mitään McDonalds- tms kamaa) ja sitten istua iltaa. Ilotulitukset olisi kiva nähdä jostain sisätiloista.

Ymmärrän siis toki, että siellä Lontoossa on sitä porukkaa ihan valtavasti joka paikassa uutenavuotena anyways, mutta JOS olisi suositella jo tässä vaiheessa paikkaa, jossa voisi mahtua istumaan, arvostaisin kovasti :)

Ja ne parhaat burgerit Lontoossa, mistä ne löytyy?
 
ex-londoner
Heh, sulla ei nyt taida olla oikein käsitystä siitä, kuinka tajuttoman isosta alueesta sekä väkimäärältään (n. 8,5 miljoonaa) että pinta-alaltaan puhutaan, kun puhutaan Lontoosta. Siellä on satoja joidenkin mielestä parhaita pubeja ja ruokapaikkoja. Tässä yhdet mielipiteet:
http://www.timeout.com/london/bars-and-pubs/the-100-best-bars-and-pubs-in-london
 
"Miu"
Loistavat burgerit saat esim. Hard Rock Cafest tai TGI Fridaysilta, mutta tuo että istuisitte sisätiloissa ja näkisitte ilotulitukset... Ei käytännössä voi toimia tuon kokoisessa kaupungissa, jossa ilotulituksia tulee katsomaan noin miljoona ihmistä. Eli joko katselette ilotulituksia muun ihmismassan joukossa ja varaatte siirtymisiin PALJON aikaa, tai sitten menette syömään ja juhlimaan ja katotte ilotulitukset telkkarista.
 
Reissuun!
[QUOTE="Miu";30287529]Loistavat burgerit saat esim. Hard Rock Cafest tai TGI Fridaysilta, mutta tuo että istuisitte sisätiloissa ja näkisitte ilotulitukset... Ei käytännössä voi toimia tuon kokoisessa kaupungissa, jossa ilotulituksia tulee katsomaan noin miljoona ihmistä. Eli joko katselette ilotulituksia muun ihmismassan joukossa ja varaatte siirtymisiin PALJON aikaa, tai sitten menette syömään ja juhlimaan ja katotte ilotulitukset telkkarista.[/QUOTE]

Ookkei, kiitos realiteeteista :D Missään nimessä ei tuonne ihmismassoihin lähdetä seisomaan (miehellä paniikkihäiriön tyyppistä ahdistusongelmaa väkijoukoissa), joten valitsemme siis vaihtoehdon ruokaa + kauempana keskustasta pubi + telkkarista ilotulitukset.

Suurkiitos hampurilaisvinkeistä, Hard Rock Cafe näyttäisi ainakin olevan ihan lähellä hotelliamme, joten se voisi olla yksi vaihtoehto :)
 
Reissuun!
[QUOTE="northern soul";30289700]Mina voin heittaa minun mielestani mukavien pubien nimia, jos vain maaritelty alue on vahan pienempi kuin Lontoo.[/QUOTE]

Onko Mayfair tarpeeksi paljon pienempi alue? Siellä meillä on hotelli, joten sillä alueella nyt ainakin pyöritään paljon :)
 
"northern soul"
Ye Grapes, The Barley Mow, Fino's Wine Cellar, The Red Lion.
Vipasta en oo varma, onko viela olemassa. Kaikki on pubeja, mutta muistaakseni kaikki tarjoilevat myos ruokaa.
 

Yhteistyössä