Tytön jalka kasvaa (videoitu Jumalan ihme)

  • Viestiketjun aloittaja Herra tekee ihmeitä
  • Ensimmäinen viesti
Pitääpä katsoa, josko vaikka löytäisin poikien puhelinnumeron jostakin. Voisin soittaa heille ja kysellä vähän, että saiskohan pojat tuon meidän muksun halvaantuneen jalankin kuntoon ihan vaan vetämällä sitä vähän Jeesuksen nimessä.

Hei ihan totta. Oikeesti...
 
"Lunni"
Toki jo tämäkin menee ihmeenä läpi joihinkin, jotka haluavat sellaisia nähdä missä tahansa, mutta olisivat hieman enemmän voineet nähdä vaivaa. Tuo tyttö olisi voinut edes hieman yrittää näytellä mitä seuraa siitä jos syntymästä eripituiset jalat ovat yhtäkkiä samanpituiset ja kävelytasapaino on täysin muuttunut. Olisi voinut haltioituneena seistä huojuen ja sitten kävellä varovasti ja näytellä mykistynyttä.
 
"Johannes"
Itsekin olen nähnyt monia parantumisihmeitä Jeesuksen nimessä tehtynä. Yksi näistä ihmeistä oli tuollainen nimeomainen "jalkojenkasvatusihme". Mutta kaikki vain Jeesuksen armosta ja hänen voimassaan. Lesoiluun ei oo kristityillä varaa, koska armo. Jalkojen eripituisuus aiheuttaa helposti selkävaivoja, joten tämä videon ihme oli vieläpä tarpeellinen. Ihmeen päätarkoitus ei ole kuitenkaan tuoda maallista hyvää, vaan ikuista hyvää: ihme avaa yleensä korvat evankeliumin totuudelle.

Usko tai älä. Tää on kuitenkin monille kristityille ihan normaalia arkea.

siunaten,
Johannes
 

Yhteistyössä