Onko netinkautta tilatuilla pk-kuvilla palautusoikeus?

  • Viestiketjun aloittaja Miettii
  • Ensimmäinen viesti
Miettii
Mietin kahden kuvan välillä kummasta tilaan kuvat mummuille yms. Kokokuva näkyy tietokoneelta jotenkin pienenä/ vaikea erottaa tarkemmin minkälainen ilme jne. Eli ei näe onko parempi suurena kuvana.

Eli voinko tilata kummastakin kuvasta 5 kpl ja sitten palauttaa ne kumpia en halua? Tilausaika on niin lyhyt ja toimitusaika pitkä eli ei ehdi odottaa, että saa nähtäväksi ensin toisen :/
 
vierass
Lue sieltä nettisivujen toimitusehdoista, sieltä pitäisi löytyä.

Juuri tuli koulukuvat kotiin (valittiin se oma kuva ja kuvapaketin koko netin kautta ) ja laskun laittavat, kun 14 päivän palautusaika on mennyt umpeen.
 
Miettii
No ei noita kuvia pysty zoomaamaan vaikka koitin jo kahdella koneella + kännykällä, menevät vain sumeiksi.

Mitään toimitusehtoja en ole onnistunut löytämään netistä ja kuvausta varten toimitetusta lapustakin jäi itselle vain pieni pala missä on se kuvaustunnus.

Eikä kyllä haittaisi jos palautuksista joutuisi jotain maksamaan. Haluaisin mieluisimman kuvan mutta vaikea valita jos ei kuvia näe tarkemmin.
 
vierass
[QUOTE="tuota...";30288399]Niin, kyllä tollaset asiat ehdoissa mainitaan!

Ja zoomauskin on toki keksitty.

Toivottavasti he laskuttavat palautuksista. :)[/QUOTE]

Jos ne onnistuu jotenkin zoomaamaan, niin silloin ne näkyy vaan epäselvinä, resoluutio riittää siihen pieneen kuvaan. Ne on ihan tarkoituksella tehty sellaisiksi, ettei ihmiset voi itse tulostella, ainakaan kunnollisina versioina.
 
"Nana"
Olisko ne ehdot olleet siinä paperissa mikä piti täyttää?

Luulis kyllä ettei tilatuilla valokuvilla ole palautusoikeutta koska eihän niillä kukaan muukaan mitään tee ja itse olet valinnut mitä tilaat.
 

Yhteistyössä