Halvin tapa lähettää pieni paketti, pakkausloota ?

  • Viestiketjun aloittaja Porilaine jeeepls
  • Ensimmäinen viesti
Porilaine jeeepls
Mikäs mahtais olla halvin tapa lähettää paketti ?
Mistäköhä sais paketi halvalla paketi, katselin postin verkkokaupasta niin siellä näytti olevan kuplamuovi kirjekuoria 20kpl johonki hintaa mutta kun tarvitsisin vain yhden. Mahtaako posti myydä erikseen tuommoisia ? mistäköhän sais kuplamuovirullan ?
 
Nap
Kotoakin usein löytyy sitä sopivaa pakkausmateriaalia kun vähän ympärilleen vilkaisee.
Pehmuketta saa sanomalehdistä, talouspaperista yms. Jos ei ihan välttämättä tarvitse laatikkoa ympärilleen, niin muovipussi, paperipussi tms, ja sen sitten teippailee tiiviisti kiinni (mieluummin liikaa teippiä kun liian vähän).
Ja keittiöstä usein löytyy myös laatikoita, muro-, keksi-, hiutalelaatikot ja mitä kaikkea kaupasta nyt laatikoihin pakattuna kannetaan kotiin ;)

Ja pienelle paketille (joka ihan paketiksi luetaan) halvin taitaa olla Smartpost -automaatti, siinä se pienimmän paketin postitusmaksu on alle 7e (olikon 6,70e), jos semmonen vaan on käytettävissä. Ja siitä voi ihan postin toimipisteeseen sen paketin lähettää, jos vastaanottajalla ei ole tuota automaattia missään lähistöllä.
 
Viimeksi muokattu:
minkä..
Minkä kokoinen paketti siis on? Jos paksuus on alle 3cm, niin menee ihan kirjeenäkin. Siinä tapauksessa Postista saa Helposti - kuoria, mitkä on tosi käteviä.

Kuplamuovikuoria saa netistä miljoonasta paikasta ja kaupoista löytyy esim. ihan suurista Prismasta, Citymarketista, Suomalaisesta Kirjakaupasta... Kaikkialta missä myydään paperi/postitustarvikkeita jne. Toki postistakin saa ostettua.

Kuplamuoviakin myydään vähän kaikkialla suuremmissa paikoissa, mutta kuten joku sanoikin, voi pakkauksessa käyttää hyvin sanomalehteä, paperia, vanhoja pahvipakkauksia jne. Mielikuvitus rajana.
 

Yhteistyössä