Se ois sitte huomenna lääkärireissu koko porukalla.

  • Viestiketjun aloittaja HippuTAR
  • Ensimmäinen viesti
HippuTAR
Tämä onkin aivan uusi kokemus :LOL:

Kahdella on sen näkönen silmätulehdus et tarvii tipat. Kahdella muulla epäilyttävästi korvatulehduksen oireita. Vanhimmalla on lisäksi kurkku niin kipee että liekkö sieläkin jotain hoidon tarvetta.

Tosi mahtavaa, hyvin alkaa tämä syksy. tää on muuten vaatimattomasti kolmas flunssa täs 5 viikon aikana, keskimmäistä tautia ei tosin sairastanu ku kaks nuorinta.
 
"..."
Meillä menee kanssa 5 viikko enemmän tai vähemmän flunssassa... Tytöllä yskä kestänyt kohta kolme viikkoa, kahteen kertaan haettu ab-kuuri korvatulehdukseen. Jospa nyt alkaisi jo helpottaa, ei ainakaan viime yönä enää yskinyt kuin puoli tuntia putkeen, edellisenä meni vielä 1,5h... Itellä toiseen kertaan flunssa tänä aikana, olin jo ihan hyvässä kunnossa tossa välillä, miehelle ilmeisesti tulossa tauti nro 2. -_- Ja kaiken huipuksi mun LA olis lauantaina... Toivottavasti vauva ei keksi vielä syntyä tähän härdelliin.

Kaveri oli lapsensa kanssa pari yötä sairaalassakin, kun ei enää saanut kunnolla happea yskimiseltään. Että joo, kauheen kivaa tää syksy!
 
HippuTAR
On jokaiselle oma aika.

Ja tosta silmätulehduksesta. Pienimmällä oli joo silmätulehdus jonka hoidin putsaamalla keitetyllä vedellä ja se parani sillä. Lisäksi täälä tuskin ois edes viikonloppupäivystykseen päässy silmätulehduksen takia. Ja sillä oli paljon rähmivä tulehdus jossa lisäksi jonkin verran punoitusta silmässä. Noilla kahdella vanhimmalla on nyt tulehdus, se on erilainen, ei juuri rähmi mutta silmät on punaiset ku hellankoukut. Noitten kohdalla en usko että kotihoito riittää.
 

Yhteistyössä