Kokemuksia injektioastmasta?

  • Viestiketjun aloittaja "ypph"
  • Ensimmäinen viesti
Liekkiö
Jos tarkoitat infektioastmaa niin ei siinä tarvitse ottaa huomioon muuta kuin se että flunssan aikaa häntä tarvitsee lääkitä kenties astmalääkkeillä tiuhempaan että pysyy keuhkot mukana.
Ei ole mikään erikoisempi sairaus.
 
astmaatikko
Kylmillä pakkassäillä saattaa sitten ulkoilu jäädä väliin. Sitä kannattaa kysyä vanhemmilta, kun pakkaset tulevat. Itsellä on tukala olo jo -8 asteen paikkeilla.
 
Vieress
Lapsi trvii sitä lääkitystä mutta kyllä lapsen pitäisi vemasti hoitoon tullessaan olla siinä kunnossa että tarvii lääkettä vain aamulla ja illalla jolloin lääke nnetaan kotona. Flunssan aikana voi siis tarvia pidempään kotihoitoa jos tarvii tiheesti avaavaa lääkettä. Tosin esim omalle infektioastmaatikolle oon antanu avaavaa lääkettä 'varmuuden vuoksi' esim ennen ulkoilua jos on toipumassa flunssasta että jaksaa paremmin juosta. Mutta hoidossa ei oo mitään lääkkeitä annettu
 
Äääk
Jä tätä kysytään täältä?!? WTF!? Kysy vanhemmilta? Joltain terveysalan ihmiseltä? Jos jotain sattuu niin sanotko sit et noku kaksplussalla sanottiin. Voi hele..
 
astma
Meillä ei ole vaikuttanut hoidossa olemiseen mitenkään. Lääkkeet on otettu aamulla ja illalla kotona. Pahimmillaan voi vaikuttaa siihen, että lääkkeet on oltava hoidossa mukana tiettyyn aikaan vuodesta, jos sattuu tulemaan oireita eli hengitys alkaa vinkua. Mutta eipä muuten vaikuta.
 

Yhteistyössä