Odotusajasta

  • Viestiketjun aloittaja "Mariia"
  • Ensimmäinen viesti
"Mariia"
Olemme puoli vuotta lasta yrittäneet ja nyt kun sain pari päivää sitten tietää olevani raskaana ei mies ole juuri mitenkään siihen reagoinut. Katsoo päivät tv/tietokonetta tai puhelinta. Kuitenkin molemmat tätä toivoneet ja nyt itse vain itken ja mies ei välitä. Kellään muulla vastaavaa tilannetta/vinkkejä tilanteen parantamiseksi
 
vierasss
Relaa vähän. Ei sun raskaus näy tai tunnu miehelle vielä mitenkään. Onko kuitenkin hämmentynyt, pelkäkö keskenmenoa?Ei meilläkään mies ole juuri raskauteen osallistunut eikä todellakaan vatsanhalailijatyyppiä mutta silti todella hyvä ja hellä isä.
 
"Mariia"
Ei pelkää mitään. Mutta käytös on sellaista kuin ei mitään olisikaan tässä tapahtunut. Ei halaa eikä pidä hyvänä ei koskaan hemmottele... Pyytää tekemään kaiken, keittämään itselleen kahvit ja laittamaan ruuat kun itse vain istuu...
 
vierhas
Mitä sen miehen pitäisi sitten tehdä? Olla jatkuvasti vatsaa lääppimässä? Ihan normaalia käytöstä mieheltä, kyllä se sitten viimeistään vauvan syliinsä saadessaan alkaa reagoimaan.
 
vierasss
No hei. Onko sun miehesi aiemmin ollut joku superhempeilijä? Jos ei niin miksi raskaus sitä muuttaisi. Tottakai sitä voi toivoa että mies voisi olla onnesta ymmyrkäisenä ja passata sua kuin vauvaa mutta jos ei niin älä ala siitä murjottamaan. Raskaana ollessakin elämä on vaan elämää. Tulee pitkät 9 kk jos prinsessakohtelua odotat mieheltä, joka ei sitä osaa/halua/kykene antaa.
 
en ymmärrä
Onko mies sitten aiemmin halaillut tai tehnyt enemmän kotitöitä tms? Onko käytös muuttunu selkeästi nyt plussan jälkeen? Voisko mies olla "shokissa" uutisesta? Vaikka lapsi olis toivottu,voi se silti mietityttää..
 
vierasss
Niin oli unohtua, paljon onnea raskaudesta! Tarkoitukseni ei ole vastauksillani sua masentaa vaan kertoa omista tilanteista ja nähdystä. Onhan niitä hössöisiäkin mutta itsellä ei moisesta kokemusta. Mukavaa syksyn jatkoa.
 
-.-
Ei munkaan mies ole vielä huomioinut raskauttani. Enkä sitä kyllä odotakaan.

Se ei ole kovin konkreettista miehelle ennekuin on käyty ekassa ultrassa ja masu alkaa kasvaa. Mies ei koe ailahteluja ja huonoja oloja.

Pois pilvilinnoista ja nauti raskaudestasi :) Onneksi olkoon :)
 

Yhteistyössä