Lapsi 2 v, iski vauvakuume vaikka turha edes haaveilla toisesta lapsesta :/

  • Viestiketjun aloittaja "Plääh"
  • Ensimmäinen viesti
"Plääh"
Tähän asti olen ollut onnellinen, että meillä kävi näin hyvä tuuri ja saimme viimein lapsen. Olen jotenkin pitänyt itsestään selvänä, että ei kannata haaveilla mahdottomasta eli tässä tapauksessa toisesta lapsesta.

Aina on tuntunut todella haikealta antaa lapsen tarpeettomaksi jääneitä tavaroita eteenpäin mutta nyt on suorastaan alkanut kaduttaa kun olen säästänyt vain ne rakkaimmat ja ihanimmat vaatteet ja lelut. Huomaan ajattelevani, mitä jos niitä vielä tarvittaisiinkin. Kokoajan tulee ajatuksiin kuinka ihanaa olisi jos olisi pieni vauva ja lapsellamme sisarus.

Kai tämä menee ajan kanssa ohi mutta nyt viime kuukausina nämä "mitäpä jos" ajatukset tulevat mieleen kaikista asioita mitkä muistuttavat vauvoista (ja niitä on paljon).
 
vvbb
No sitten jos "se joskus" joskus tapahtuu, nii silloin ne esikoisen kaikki vaatteet on jo ihan vanhan aikaisia ja voit nyt miettiä miten kiva on sit mennä hypistelee kaikkee ihania juttuja vauvalle
 
"Plääh"
Aivan totta, että sitten on kyllä ihana varmaankin taas katsella uusia ihania vaatteita :)

Hoidoilla saimme lapsen ja ikää jo 33 eli ei enää oikein aikaa iänpuolesta lähteä hoitoihin. Esikoista toivottiin 7 vuotta. Mies koki hoidot niin raskaina henkisesti että en oikein usko, että senkään takia jaksamme enää yrittää toista lasta. Tuntuu, että en muista noista "lapsettomuushoito vuosista" mitään muuta kuin ikuisen odottamisen, pettymisen ja tutkimuksissa ravaamisen. Jotenkin tuntuisi pahalta jos unohtaisin lapsemme lapsuudesta muutaman vuoden kun hoidot veisivät kaikki voimat. Lisäksi takaraivossa on kokoajan ajatus, että tuskin enää toista kertaa käy niin hyvä tuuri.
 
Onhan ainakin pieni mahdollisuus että jo synnyttäneenä lapsi tulee helpommin. Me yritettiin esikoista kolme vuotta (ja sikäli eri tilanne että tuli silloin luomusti) mutta synnytyksen ja seuraavan raskauden välissä oli vaan yhdet menkat. Mutta silloin olikin alle puoli vuotta kulunut synnytyksestä, en tiedä päteekö pidemmälläkin välillä?

Käytättekö ehkäisyä? Entäpä jos vaan jättäisitte ehkäisyn pois mutta ette varsinaisesti yrittäisi? Tulee jos tulee. Jos ette käytä tai lapsettomuuden syy on sellainen ettei ilman hoitoja ole tulossa niin tämä on tietysti huono neuvo :/ Halauksia sinne, aika vaikea tilanne. :hug:
 
viertas
Tutut saivat vuosien yrittämisen jälkeen hoidoilla lapsen. Meni vuosia, eikä ehkäisyä ollut käytössä, koska uskoivat ettei raskaus ole muuten mahdollinen. Sitten tulikin iloinen "vahinko". Näitäkin näemmä sattuu, mutta teidän tapauksesta en tietenkään sen tarkemmin tiedä. Kurja tilanne, voimia sen jaksamiseen.
 
päivikli
Me saatiin esikoinen ivf:lla. Kakkonen tuli luomusti epäonnistuneen pas:n jälkeen. Lääkkeet saivat kropan toimimaan hetkellisesti.. Kolmonen syntynee lähipäivinä ja tuli tuleejosontullakseen menetelmällä 2v ehkäisyn pois jättämisestä.
 

Yhteistyössä