Äkkiä Kärkkäiselle tappelemaan Fazer lautasista ;)

[QUOTE="möömi";30369110]aikuinen ihminen tappelemaan jostain lastenlautasista :LOL:[/QUOTE]

Joopa joo ja hetki taas meni ja kaikki loppuneet ;). Sama kun en käy Lidlissä enkä Ikeassa paitsi ostan kaikki sieltä, eikö?
 
"möömi"
Joopa joo ja hetki taas meni ja kaikki loppuneet ;). Sama kun en käy Lidlissä enkä Ikeassa paitsi ostan kaikki sieltä, eikö?
Ihan oikeastiko tämä hupakko kuvittelee että kaikkia kiinnostaa lasten lautaset? Ja en en osta ikeasta enkäkä lidlissä, meillä kyllä on astiat ihan iittala/arabia/pentik merkkejä mutta ei lasten kuvioilla.
Lapsille on muutama muumilautanen ;)
 
[QUOTE="möömi";30369339]Ihan oikeastiko tämä hupakko kuvittelee että kaikkia kiinnostaa lasten lautaset? Ja en en osta ikeasta enkäkä lidlissä, meillä kyllä on astiat ihan iittala/arabia/pentik merkkejä mutta ei lasten kuvioilla.
Lapsille on muutama muumilautanen ;)[/QUOTE]
Hmm itse ostan Ikeasta aika paljon vaikka olisin voinnut ostaa jotain kallistakin jos sen olisin halunnut. Mutta kun ei täällä oikein ole hirveästi hyviä kalustekauppoja, tuntu ainoa hyvää on Ikea :). Lidlissä en käy kun ruokavalio erilainen, muuten on ihan hyvää kauppa sekin. Sua ei lastenastiat kiinnosta niin ehkä muut haluavat? Meilläkin syödään arabialta mutta ei muumeista, kuitenkin kun lastenjuhlat meillä muumit käytössä sekä keräilemme.
 
"koi"
Unohtuko että linkkasit tuosta jo eilen??
katoin silloin illalla niin kyllä vain sieltä sai lautasia tilattua, mutta en tilannut.
Miksi kokoajan vouhotat että nyt kaikki äkkiä.... pöllö.


Etkä vieläkään ole vastannut siihen yhteen esittämääni kysymykseen ;)
 
kjhkjhkjh
Itse ostan Muumi-astioita vain kun ne miellyttävät. Eli nuokin saa jäädä muille. Ja en varsinkaan ole ekana missään uutta muumikippoa jonottamassa taikka kärkkymässä, elämä ei lopu vaikka joku kausimuki jää ostamatta vaikka siitä tykkäisin
 
[QUOTE="koi";30369519]Unohtuko että linkkasit tuosta jo eilen??
katoin silloin illalla niin kyllä vain sieltä sai lautasia tilattua, mutta en tilannut.
Miksi kokoajan vouhotat että nyt kaikki äkkiä.... pöllö.


Etkä vieläkään ole vastannut siihen yhteen esittämääni kysymykseen ;)[/QUOTE]

Missä sun kysymys on? Voiko ihminen muutua pöllöksi? :) En ole ainakin niin karvainen ;D

Äkkiä siksi kun ,,LUE,, nyt taas ne ovat verkkokaupassa ja aivan varmasti tunnissa menevät, niin menivätkin kun nopeat syö hiitaita :)
 
[QUOTE="gemi";30369552]Naiset juoksee hysteerisenä kiiltävien esineiden perässä kuin harakat. Jotkut naiset saavat orgasmeja rättikaupoissa, ei voi kun ihmetellä.[/QUOTE]

Niin miehetkin...

Itse en saa kaupoissa kyllä mitään sellaista, pitkään en edes saanut hyvää oloa kaupoissa, rätit tarkoitus lähteä taas ostamaan synnytyksen jälkeen ulkomaille.
 
[QUOTE="ööööö";30369638]ap, miks ÄKKIÄ?

"ENNAKKOTILAA, TOIMITUS 29.10! MYYMÄLÖISSÄ JULKAISUPÄIVÄ 29.10."[/QUOTE]

Siksi koska niin kuin näet verkkokaupasta enää et saa :). Jos tietysti asut Oulussa tai Lahdessa niin saat kaupasta. 29.10 ne tulevat muuten kauppoihin mutta hinta 69,- sekä rajoitettu määrä vain, saa kuka ehtii...
 

Yhteistyössä