mitkä on seuraukset

  • Viestiketjun aloittaja vapaavaivarattu
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="viera";30371299]Naisille tarjotaan hormonihoitoja, lääkkeitä ja psykoterapiaa. Mitä jos nämä eivät auta? Pitääkö lasten perhe hajottaa ja nainen elää yksin vain jotta hän ei joudu kokemaan sitä nöyryytystä että mies tyydyttää tarpeensa muualla?[/QUOTE]

...no mutta jonkinlainen kompromissi tai jotain siihen on saatava, jos kuitenkin perheen aikuiset haluavat/tahtovat muutoin yhdessä olla. Seksi kuitenkin kuuluu terveeseen parisuhteeseen. Tuskinpa se yhteiselo mitään herkkua on silloinkaan, kun seksuaaliset halut eivät toisiansa kohtaa edes hiukankaan, kyllä se ilmapiirissä ja käytöksessä näkyy, onko sitä saanut vai ei - joten pahassa olossahan siellä valmiiksi jo vellotaan.

Aika ikävää kyllä...että se oma puoliso, jonka on itse valinnut, ei sitten enää sytytäkään. Että se tilanne päästetään muhiintumaan niin pahaksi, että siinä kärsii toinen ihminen ja koko parisuhde, ja jotenkin onnistutaan unohtamaan että tunteistakin on isosti kysymystä. Ei normaalissa parisuhteessa seksiä käytetä aseena toisen pahoinpitelyyn. Se on jo julmuutta.
 
wssx
[QUOTE="viera";30371299] Pitääkö lasten perhe hajottaa ja nainen elää yksin vain jotta hän ei joudu kokemaan sitä nöyryytystä että mies tyydyttää tarpeensa muualla?[/QUOTE]

Katkeroituminen ei hyödytä lapsiakaan. Jos nainen tai mies pystyy tyytymään puolison sivusuhteisiin katkeroitumista (usein ei pysty) tilanne on ok. Muussa tapauksessa kenenkään ei täydy joutua alistetuksi ja nöyryytyteksi.
 
"minna"
Mikä määritellään haluttomuudeksi ja oikeudeksi pettää. Mun miehen mielestä kaksi päivää ilman on tätä. Sanoisin, että synnytyksen jälkeisiä aikoja lukuunottamatta, ja reissuja että on pois kotoa, ei ole joutunut kolmea päivää ilman olemaan. Olen innokas ja halukas. Mutta kaksi päivää ilman kaataa koko pakan ja mies kärsii naisen haluttomuudesta.
 
jdjs
Tuon seksijutun kirjoittaja voisi tulla hetkeksi seisomaan minun saappaisiini ja katsomaan millaista on hoitaa kotia ja lasta kun toinen jankuttaa vieressä seksistä ja vonkuu krapulassa päivän sängyssä kun itse teet kotitöitä. kyllähän meillä seksiä harrastetaan mutta parintunnin päästä pitäisi miehen saada taas lisää. ja päivän päästä hän on jo unohtanut että mitään seksiä on ikinä ollutkaan ja saat kuunnella ainaista valitusta kun ei koskaan ole seksiä. Mies myöskin pornon suurkuluttaja joka nykyään on itseäni ruennut häiritsemään. Haluttomana annat seksiä jotta toiselle tulisi hyvä olo, samalla itselläsi katoaa ne viimeisetkin rippeet minkäänlaiseen seksuaaliseen kanssa käymiseen. Ja todellakin tuosta viimeviikkoisesta kirjoituksesta tuli olo että jos seksi ei luista on naisessa vika.
 
nooo
Toiset meistä ottaa avioliittovalat tosissaan ja hyvä niin. Jos vaan seuraillaan himoja ja haluja niin en usko että perheiden onnellisuus siitä lisääntyy, eikä yksilöidenkään. Elämässä on muutakin kuin navanalus.
 
varattuvaivapaa
Hiukan olin väsynyt illalla kun kirjoittelin enkä ymmärtänyt ettei kaikki ymmärrä pientä ironiaa.
Mutta hienoja kannanottoja on tullut. Ensin selitän lauseen miesten vonkaamisesta, jotka ei petä.. Tarkoitin siinä sitä, että oikeasti moni ukkomies aktiivisesti hakee seksiseuraa ja myös pettää, kun siihen löytyy mahdollisuus. Osa sitten nauttii sellaisesta ajatuksen tasolla, mutta eivät koskaan toteuta oikeasti.

Enkä itse koskaan voisi syyllistää ketään naista tietämättä elämän realiteetteja, jokaisen elämässä on tilanteita, joista kukaan ulkopuolinen ei tiedä mitään. Itse olen aikanaan ollut monta vuotta kotona lasten kanssa ja se tappoi mun halun, mies teki vuorotyötä ja nyt jälkeenpäin kun meidän suhde on sovittu vapaaksi, niin on myös kertonut, että kävi myös vieraissa. Salaa silloin sitä toivoinkin, kun jokaiseen pyyntöön halusin vain kieltää kaiken.. Kun sitten tapahtui jotain, jonka takia päädyimme oman elämämme ratkaisuun, vapauduin täysin. Mulla on hyvää seksiä kotona ja muualla. Yhdessä jatkamme koska meillä on rakkautta <3
 
vierass
Seksi on perustarve, jota on turha tuntetisoida. Se kuuluu biologiaan. Jos parisuhteessa seksiä ei saa, niin sitä pitää voida hakea muualta. Ei ole hyväksi pidättäytyä ja menettää elämän isoin nautinto. Se ei ole keltään pois, kukaan ei panemalla rakastu.
 
nooo
On se todellakin pois yksiavioiselta parisuhteelta jos käydään ulkopuolella panemassa. Nykypäivänä pitäisi muka kaikkien sallia kaikkea. Jos itse ei pysty tai halua elää yksiavioisessa suhteessa niin ei pidä tyrkyttää muille ajatusta, että on ihan normaalia ja tavanomaista paneskella ketä vaan ja sitten tulla oman puolison viereen viettämään muuten hyvää parisuhde-elämää. En usko tuohon, ei se noin mene käytännössä. Varmaan suurimmalla osalla toisen ulkopuoliset suhteet johtaa kriisiin ja usein eroon.
 
varattuvaivapaa
Nykypäivänä pitäisi muka kaikkien sallia kaikkea

Ei kai sellaista kukaan ole väittänytkään, mutta suvaitsevaisuutta ja hiukan avarampaa katsetta suosittelen. En itsekään tuomitse yksiavioisia, vaikka en heitä täysin (enää) ymmärräkään.
Samalla toivon herättäväni edes jonkun sinisilmäisen vaimon ja miksei miehenkin katsomaan omaa elämäänsä, sillä jos seksi on joskus merkinnyt jotain ja se hiipuu kokonaan toisen haluttomuuteen eikä sitä enää edes vongata kotona, niin missä toinen sitä sitten saa... Sen kanssa pystyy elämään, jos muut asiat suhteessa kelpaa tai on kunnossa.
 
wssx
Miksi seksiä pitäisi vongata keneltäkään? Se viimeistään tapaa loputkin halut seksiin. Flirattailu on asia erikseen. Mutta jokun kalun kuvien lähettely... yäk... lähinnä oksettavaa... varsinkin sen jälkeen halut katoaisi kokonaan.

Flirttailun tarkoituksena ei aina ole saada seksiä, vonkaamisen sitä vastoin odottaa jokainen päätyvän itse toimintaa.
 
wssx
"Flirttailu eli keimailu on ihmisten välistä vuorovaikutusta, jolla yleensä osoitetaan seksuaalista tai romanttista kiinnostusta toiseen henkilöön, mutta toisaalta sitä voidaan harrastaa ajankuluksi ilman tavoitteita. Flirttailu voi sisältää ystävällisiä sanoja, kehon ilmeitä tai hetkittäistä fyysistä kontaktia. Flirttailu voi jäädä yksipuoliseksi tai siihen voidaan vastata takaisin. Flirttailua ei tule sekoittaa iskemiseen, jolla on aina tavoite. Joidenkin mielestä flirttailu on toivottavaa, sen katsotaan piristävän elämää ja tuovan arkeen vaihtelua." http://fi.wikipedia.org/wiki/Flirttailu
 
varattuvaivapaa
Jossain vaiheessa flirttailu muuttuu vonkaamiseksi..kun ei enää mikään herätä vastakaikua. Sääliseksiä ei kukaan halua saada eikä antaa. Mutta ne pirun puutteessa olevat ukkomiehet vaan vonkaavat..that is it.. Herätys!!!
 
varattuvaivapaa
Eivät ole kaikki, mutta aika raadollisen kuvan saa yksiavioisuuden onnesta ja ihanuudesta, kun noita ihmisiä kuuntelee. Kenen puoliso tekee pitkää päivää, kuka käy paljon työmatkoilla...kuka lounastaa edustuslounailla..pitkiä lounaita jälkiruokineen.
 

Yhteistyössä