Iso koira ja vauva

  • Viestiketjun aloittaja DoggyGal
  • Ensimmäinen viesti
DoggyGal
Meillä on iso n. 8 vuotias vanha rottweiler ja saimme juuri perheen lisäystä vauvan muodossa.
Vanha rotikka vaikuttaa selvästi mustasukkaiselta vauvasta ja nyt meitä huolettaa, että iso koira saattaa vahingoittaa vauvaa.
Emme millään raaskisi lopettaa rakasta koiraamme ja se on liian vanha (ja iso) uuteen kotiin annettavaksi. Lisäksi vanhempi tyttäremme on kovin kiintynyt koiraan.
Mieheni olisi valmis viemään koiramme "piikille" mutta muistan lukeneeni jostain, että jopa vaarallisia petoeläimiä voi pitää turvallisesti lemmikkeinä, jos niiden hampaat on poistettu.
Onko kellään tietoa, poistaako eläinlääkäri koiralta hampaat, mikäli omistaja niin haluaa ja jos tämä onnistuu, onko toimenpide kovin kallis?
Emme käytä koiraamme näyttelyissä, joten hampaiden puuttuminen ei sikäli haittaa ja vanhan koiran hampaat eivät muutenkaan ole kummoiset.
Tämä olisi kuitenkin vaihtoehto rakkaan koiramme ja ystävämme lopettamiselle.
 
Toivon että tämä on trolli mutta koira tarvitsee hampaita esimerkiksi syömiseen. Aika oleellinen juttu mun mielestä... Eli tuskin löydätte eläinlääkäriä joka poistaa terveitä hampaita vain mainitsemastasi syystä.
 
Maijjju
Meidän dobermannilta hampaat poisti eläinlääkäri. Hintaa hommalle tuli reilut 1000€. Eli ei ole aivan halpaa poistaa iso liuta hampaita nukutuksessa. Lisäksi koiralle tulee varmuuden vuoksi antibioottikuuri leikkauksen jälkeen.
 
"höpöttäjä"
Jos roduksi olisi keksitty jokin muu kuin rottweiler niin saattaisin uskoakkin satua. Rotikka-ihmiset ovat tunnetusti järkeviä eivätkä tulkitse koiriaan väärin joten tämä paljastui höpö-kirjoitukseksi heti alussa.
 
asdasdasd
[QUOTE="höpöttäjä";30388809]Jos roduksi olisi keksitty jokin muu kuin rottweiler niin saattaisin uskoakkin satua. Rotikka-ihmiset ovat tunnetusti järkeviä eivätkä tulkitse koiriaan väärin joten tämä paljastui höpö-kirjoitukseksi heti alussa.[/QUOTE]

Rotikka ihmiset ovat useimmiten elämän koululaisia, jotka haluavat mahtailla isolla ja vahvalla, ehkä jopa vaarallisella, koirallaan.
 
Myrkkykäärmeiltä poistetaan myrkkyhampaat, koska terraariossa elävät käärmeet eivät niitä tarvitse.
Eli rautalankaa: ruoka tulee pöytään.
Mielestäni koiraltakin voi poistaa hampaat, jos muussattu ruoka löytyy kupista.

Ihmettelen tämän palstan asennetta eläimiin..
Puhut yksinkertaisesti pelkkää paskaa.

Terveisin matelijoita, myös myrkkykäärmeitä harrastava ja omistava.
 
Jennyje
Meidän Shipperkeltä poistettiin ainoastaan terävät etuhampaat. Hyvin tuli sen jälkeen vauvan kanssa juttuun. Hampaiden poisto näytti selvästi rauhoittavan koiraa muutenkin. Tähän varmaan joku koirapsykologi tietää selityksen. Itse veikkaan, että koira ymmärsi paikkansa perheessä paremmin ilman torahampaita!
 

Yhteistyössä