Voi ei, taas raskaana. Kaksi lasta jo erittäin pienellä ikäerolla

  • Viestiketjun aloittaja määenkestä
  • Ensimmäinen viesti
määenkestä
Miten tämä voi olla mahdollista :O

Kaksi lasta jo alle vuoden ikäerolla ja piti olla lapsiluku lopullisesti täynnä, nyt sitten vielä kolmas tähän samaan syssyyn. Miten ikinä pystyn tekemään abortin :(
ei kyllä päänuppi kestä kolmea aivan pientä, kahdenkin kanssa on jo aika raskasta.

Miten voi olla edes mahdollista, kumia ollaan käytetty joka ikinen kerta, eikä se ole mennyt rikkikään :O
 
tararant
Älä ota turhia paineita. Ei se raskas aika lapsen kanssa kovin kauaa kestä. "Kerran se vaan kirpasee."

Pistät vaikka lapsen 9kk-iässä kokopäivähoitoon, niin valtaosan valveillaoloajasta siitä huolehtii joku muu.
 
Tuotanoin
Jostakin syystä vastaajia tuntuu kiinnostavan huomattavasti enemmän aloittajan haarojen asento kuin asian todelliset päähenkilöt: kaksi pientä lasta, jotka tarvitsevat juuri nyt enemmän kuin vanhemmat jaksavat antaa, ja mahdollisesti kolmaskin.

Jos olet varma, ettet jaksa kolmatta lasta, on abortti oikein. Anna nyt itsellesi hetki aikaa tuumailla ja ota lasten isäkin mukaan tuumailuun.
 
"tuusannuuska"
Yleensä sitä sitten kuitenkin selviää siitäkin, mistä ensin kuvitteli, ettei mitenkään. Kun vauva syntyy, ne kaksi ovat jo reilut puoli vuotta vanhempia, ja sulla taas enemmän kokemuksen syvää "rintaääntä" vauvoista. Apua varmasti saat jos älyät pyytää ja etenkin ottaa vastaan.Vauva syntynee keväällä/alkukesästä, jolloin on myös ihanteellinen vuodenaika pukemisten ja yövalvomisten suhteen..*positiivista ajattelua*. Ystävälläni oli joskus kauan sitten tilanne, että ensin ei onnistunut saamaan yhtäkään lasta, ja olivat jo menossa inseminaatioon; sitten tärppäs, ja taas meni pari vuotta seuraavaan.Mutta kas kummaa, ykskaks tuli kaksi "vahinkoa" niin, että hällä oli neljännen syntyessä 3 alle 3-vuotiasta ja yksi reilu 5-v. Rankkaa oli, ja liittokin oli koetuksella, mutta niin vain selvisivät ja vielä yksi vauva syntyi muutaman vuoden jälkeen. Tsemppiä ja positiivista asennetta, unohda se abortti!
 
"lapsettaa"
Meillä kolme lasta 4v 3v ja 1v ja lisäännytään aivan varmasti vielä.Abortti ei meillä käynyt edes mielessä.Raskastahan tää on jos yrittää liikaa.Täällä meillä saa aikuinenkin olla joskus lapsi muutenhan sekoo.
 
"Jenis"
... ja kaikella kunnioituksella - jos lapsiluku on "lopullisesti täynnä", niin kondomit on heti varmoja päiviä seuraava paska vaihtoehto. Sterilisaatio, ehkäisykapseli tai Mirena kehiin niin ei tule ikäviä yllätyksiä läheskään samalla tahdilla.
 
"vvvv"
Jostakin syystä vastaajia tuntuu kiinnostavan huomattavasti enemmän aloittajan haarojen asento kuin asian todelliset päähenkilöt: kaksi pientä lasta, jotka tarvitsevat juuri nyt enemmän kuin vanhemmat jaksavat antaa, ja mahdollisesti kolmaskin.

Jos olet varma, ettet jaksa kolmatta lasta, on abortti oikein. Anna nyt itsellesi hetki aikaa tuumailla ja ota lasten isäkin mukaan tuumailuun.
Aphan kysyi miten tämä on mahdollista. Palsta yrittää saada lisää tietoa onko kyse isän, äidin vai molempien tunaroinnista kun ei osata käyttää kondomia, ja kiinnostavaa olisi tietää miksi ei käytetä jotain varmempaa ehkäisyä.
Ties vaikka sielä käy hartaasti uskova mummo pistelemässä reikiä kondomeihin ettei kumi estäisi luojan lampaita
 
no jopa
Mä en tajua miks joillakin nuo kumit tuntuu niin helposti hajoavan... 8-vuotta ehkäisty kumilla eikä oo raskauksia ilmaantunut.
Se riippuu niin monesta. Millaista seksiä on, millaiset välineet (tyvestä paljon kärkeä paksumpi penis ja kortsut ei toimi, ei mitenkään esim), onko liukasta vai kuivaa, miten hyvin kortsu istuu (kaikille ei ole olemassa täysin sopivaa), onko penis välillä huomaamatta vähän löystynyt ja taas kovettunut ja kumi mennyt huonosti jne jne jne.

Me oltiin aivan hysteerisen tarkkoja kumien kanssa ja kokeiltiin kaikki merkit läpi ja silti hajosi useammankin kerran, minkäs teet kun ei hormonit sovi ja sterilisaatiota ei saanut millään, kuparikierukka tuli ulos ja niin edelleen.

"Lapsiluku täynnä" ei merkitse mitään jos ikää on alle 30v ja lapsia alle kolme.
 
"vvvv"
Myös sen oikea paikalleen laittaminen on tärkeää osata rehdä oikein, tai hajoaa helpostikin.
Eikä myöskää tartte työnnellä ilman kortsua yhtään.
Eikä jäädä fiilistelee siihen kun siemenneste on jo tullut.. Edim tilanne jossa mies on jo tullut (muna löystyy ja spermat voi tursuta ulos) jos nainen haluaa vielä pitkäänkin jatkaa...
 
vieraas
Alkuperäinen kirjoittaja viisikymppinen isoäiti;30443471:
Ano sterilisaatio, kun ei tuo älli näy riittävän huolehtimaan ehkäisystä
Voi elämä sun vastaustasi taas.
Suksi sinä ämmä jonnekin.
Toivottavasti et aamulla nouse taas iso ahteri edellä.
 

Yhteistyössä