"Narkolepsia tuli jäädäkseen" - kummallisen välinpitämätön asenne tuolla naisella

Kamala asia tuo sairastuminen ja siitä sympatiat. Mutta yhtä kamala on kyllä tuon naisen asenne. Tietää, että on liikenteessä vaaraksi muille ja ettei pitäisi ajaa autolla (ja lääkärikin sitä ihan selvästi sanoi) ja silti ajaa koko ajan. Käsittämätöntä itsekkyyttä ja piittaamattomuutta. Jos jokin raivostuttaa, niin liikenteessä sekoilevat ihmiset.

"Niina miettii joka kerta auton rattiin käydessä, onko tämä hänen viimeinen matkansa tai aiheuttaako hän jotain peruuttamatonta esimerkiksi niille perheille, joiden lapset käyvät työmatkan varrella olevaa koulua ja päiväkodissa.
Mutta vaihtoehdot ovat vähissä. Niinasta on käsittämätöntä, ettei lääkäri ei ottanut ajokorttia pois, vaan käski vain välttää ajamista.
"

Koko juttu tuolla:

Narkolepsia tuli jäädäkseen: "Kadun rokotteen ottamista päivittäin" - Kaksplus.fi
 
hmph
No minkäs tuo tuolle voi. Töihin on mentävä ja elämää pyöritettävä.
Vai onko tuo peruste eläkkeelle jäännille? Voisihan se perustaa huvikseen kotiinsa jonkun nettimyymälän tmv.
 
No minkäs tuo tuolle voi. Töihin on mentävä ja elämää pyöritettävä.
Vai onko tuo peruste eläkkeelle jäännille? Voisihan se perustaa huvikseen kotiinsa jonkun nettimyymälän tmv.
Oletko siis sitä mieltä, että on ihan ok vaarantaa liikennettä? :O

Voi olla, että mielesi muuttuisi, jos itse tai läheisesi joutuisi vakavaan onnettomuuteen siksi, että joku on ajanut autolla, vaikkei ole ajokunnossa.
 
Mitä hel*ettiä!?

No ompas ihmeellistä ettei tuota ole vielä kielletty!!!!
Tuolla naisella eivät nuo ajokortin edellyttämät vaatimukset täyttyneet! (mun mielestä)


Narkolepsia ja opiskelu | Urataival
”Yleinen periaate on ollut se, että R1-ajokortin (henkilöauto, mopo, mopoauto, traktori, moottoripyörä, mönkijät, alle 3,5 tonnia painava pakettiauto) voi saada, mikäli potilaalla ei ole äkillisiä tai muuten hallitsemattomia oireita, jotka ajaessa voisivat johtaa onnettomuuteen. R2-kortin (raskaat ajoneuvot, ammattimainen henkilöliikenne) hankkiminen tai lentäminen eivät narkolepsiaa sairastavalla nykymääräyksin tule kyseeseen.” (Narkoleptikon ajokyky, Hublin, Kirjavainen, Partinen, Ojala, Saarenpää-Heikkilä 2011.)
 

Yhteistyössä