Wiin Legopelit (Star Wars, Indiana Jones jne)

Niitä erilaisia Legopelejähän on paljon: Star Warsia, Harry Potteria, Indiana Jonesia ja mitä lie. Mikä niistä olisi helpoin ekaksi Legopeliksi? Onko niitä ylipäänsä helppo 7-vuotiaan ohjata? Ja onko ne kovin väkivaltaisia? Ainakin joku Star Wars oli 3-vuotiaasta lähtien, mutta eikö siinäkin silpota vastustajia valomiekalla..?
 
vierass
Kaikissa mätkitään legoja rikki sen kun ehditään, niin vastustajia kuin kaikkea mahdollista näkyvää, että löytyisi kerättäviä juttuja. Pottereita meillä ei ole ollut, tietokoneversiot on ollut Star Warseista, Indiana Joneseista ja Batmanneistä, mutta niistä näkee selvästi, että on tehty alunperin pelikonsolille. Alle 7 vuotiaana nuo ovat tainneet aloitella. Wiillä ohjaaminen on varmaan helpompaa kuin näppäimistöltä.

Eri hahmoilla on erilaisia voimia, Star warsissa joku käyttää jedivoimaa, osa nyrkkejä, robotit sitten omia taitojaan. Sama juttu muissakin peleissä. Seuraavat löysästi elokuvan juonta ja jokaisessa on aina joku hankala kohta, mistä ei meinaa päästä läpi. Batmanissa voi välillä pelata myös pahista.

Suurimpana vikana noissa pidän sitä, että niitä ei voi talletellla ihan milloin vaan, vain tietyssä vaiheessa peliä saa kaiken talteen. Muussa tapauksessa katoaa mitä on sen edellisen talletuskerran jälkeen tehnyt, jos lopettaa ennen sopivaa kohtaa - juuri tuota konsolipelimäisyyttä.
 
"Nuuh"
Mun mielestä indiana jones ja harru potterit on helpoimpia. Eikä niissä tarvitse tuntea juonta.

Noissa seikkaillaan lego ukoilla, legot menee palasiksi ja voi uudelleen koota, En pidä tuota erityisen väkivaltaisena, sehän on vain legojen ominaisuus.
 

Yhteistyössä