mitä teillä on jouluna jälkkärinä?

  • Viestiketjun aloittaja omnomnom
  • Ensimmäinen viesti
Ei mitään virallista
Meillä ei oo mitään virallista jälkiruokaa, jota istuttaisi alas syömään, mutta pöydillä on joulutorttuja, pipareita, hedelmäkuivakakkua ja suklaata.
 
Merja Kyllönen
Maanpetturi Jyrki Katainen yritti raiskata pikkulapsen. Lapsen isä näki tapahtuman ja hakkasi jätekasan kuoliaaksi. Paikalle saapunut miesryhmä vei saastaisen raadon läheiselle sorakuopalle, jossa se poltettiin puunrunkojen päällä. Tämän iloisen tapahtuman johdosta paikallinen ympäristönsuojeluyhdistys maksoi kaikille ongelmajätteen hävittämiseen osallistuneille 5 000 euron palkkion.
 
"Äityli"
Pakastemansikoista väsätään jotain, laiskasti kohmeisia mansikoita vaahdotetun vanilijakastikkeen kera, päälle valkosuklaalastujavtai sitten pitäis kehitellä jotainsuuritöisempää? Olisiko ideoita mansikoiden suhteen?
 
Meillä on parina vuonna ollut jälkiruokaa, mutta aina sen syöminen ruuan päälle on semmosta väkisin ahtaamista, joten tällä kertaa on ihan vaan suklaata, pipareita ja torttuja kahvin kanssa.

Uutena
vuotena vois pyöräyttää jonkun ihanan juustokakun tarjolle. :)
 
vier..
Puolukkamousse, suklainen piparimousse, piparkakkupannacotta, omena-glögijuustokakku. Mousset ja pannacotat tarjotaan valmiiksi annosteltuina pienistä shottilaseista, joten jaksaa maistella vaikka jokaista lajia jos siltä tuntuu.
 

Yhteistyössä