Pyörä 12v pojalle??

  • Viestiketjun aloittaja vierass
  • Ensimmäinen viesti
"velo"
Eipä sillä merkillä suurempaa väliä ole. Pääasia on, ettei osta pyörän ominaisuuksien määrään (rakenteen monimutkaisuuteen) suhteutettuna liian halpaa pyörää. Halvoista pyöristä vaan hajoavat osat nopeammin kuin keskihintaisista, eli todellista säästöä ei tule.

Poika varmaan itse tietää tai sinä tiedät minkä tyyppiseen käyttöön pyörä tulee? Siitä voi päätellä sen, minkälainen kannattaa hankkia.

Varsinaiset pyöräkaupat ovat parhaita paikkoja ostaa pyörä, koska niissä myyjillä on aitoa asiantuntemusta ja ne harvemmin kehtaavat myydä täyttä kuraa.
 
vierass
Tunturin 24" Bomberilla nuo on molemmat ajelleet. Seuraavaa kokoa kun lähtee hakemaan, kannattaa kääntyä oikean pyöräliikkeen puoleen ja kokeilla, mikä on sopiva runkokoko, sekin voi vaihdella ihan merkeittäin ja malleittain.
 
vieeraas
Meillä oli tuuria pyörähankinnan kanssa viitisen vuotta sitten. Ostimme 13-vuotiaille pojille Yosemiten pyörät 99 eurolla nettimyynnistä. Halpa hinta arvelutti, mutta pyörät ovat palvelleet aivan yhtä hyvin kuin joku kalliimpikin. Pyörät ovat edelleen käytössä. Tänä talvena toiseen pyörään piti uusia ohjaustankoon osa. Osa maksoi alle kympin.
 

Yhteistyössä