saisko teillä 5 wee poika pitää yömekkoa illalla ennen nukkumaan menoa, yöllä ja aamulla ennen kun pukee päivävaatteet?

  • Viestiketjun aloittaja "siri"
  • Ensimmäinen viesti
"jooo"
Tottakai. Jos vaan tykkää niin pitäköön. Itse ostin pojalle oman yömekon kun halusi,sini-puna raitaisen marimekon yömekon. 6-vuotiaana leikki balleriina siskonsa kanssa ja pukeutui mekkoon. Ihan normaali nuori mies tuosta tuli. Kynsilakkaa joskus laitettiin myös.
 
tottakai
Saisi meilläkin poika pitää yömekkoa vaikka nukkuessaankin jos tahtoisi. Eihän tästä nyt niin kamalan pitkä aika ole kun miehilläkin oli yömekot ja vielä unihatutkin.
 
"annika"
just lakkasin myös poikien varpaiden kynsiä kun lakkasin eka tytönkin kynnet: tytölle pinkkiä, pojat halusi hopean väristä ja kimalletta päälle -> niistä tuli kuulemma merirosvokynnet :D
ja siis pojat 8-v. ja kohta 5-v.
ja siis tottakai saa valita mitä haluavat päälleen laittaa, koruja, pinnejä ja pampuloita kans, pinkkiä, liilaa samaten. voi hyvät hyssykät teitä aikuisia...

minä kysyn työni puolesta lapsilta päivittäin mikä heidän lempivärinsä on, ja 9 kymmenestä pojasta vastaa että se on joku muu kuin sininen/musta/harmaa tai vihreä... yleensä se on joko punainen tai pinkki. repikääpä siitä sitten.
 
"veeras"
ymmärrän miestäsi. Yömekkoa ei pidettäisi meillä, vaan asiasdta keskusteltaisiin rauhalisesti ja asia perusteltauisiin niin, että se olisi lopulta lapseni mielestä hyvä ratkaisu. tosin oma poikani ei kyllä haluaisikaan pitää.
 
-.-
Tottakai saisi.

Kerran eräässä laukkukaupassa pieni poika halusi kukkaron. Äiti siinä ääneen pohti et eikö se ole liian tyttömäinen. Mun mielestä on outoa jos pitää värin, kuvion tai muun perusteella miettiä voiko nyt tyttö tai poika saada jotain :O Eikö lapsi saisi valita mieleistään?
 
tiukkaa
[QUOTE="veeras";30750206]ymmärrän miestäsi. Yömekkoa ei pidettäisi meillä, vaan asiasdta keskusteltaisiin rauhalisesti ja asia perusteltauisiin niin, että se olisi lopulta lapseni mielestä hyvä ratkaisu. tosin oma poikani ei kyllä haluaisikaan pitää.[/QUOTE]

Mites jos tyttö haluis pitää turtles yöpukua, ei taida vaatia keskustelua...
Kauheen nipoa touhua poikia kohtaan :(
 
tiiättekö
Tiedättekös, että sellainen pitkä yöpaita (johon tää "yömekko" tässä viitannee) on ihan yhtä lailla miesten vaate.. harvinaisempia nykyään, mutta edelleen käytetään. Meillä on tuossa ihan kulman takana kauppakin josta sellaisia pitkiä flanellisia miesten yöpaitoja saa :D
Jestas. Ja siis saisi poika meillä pitää "yömekkoa" ihan miten vain haluaisi. Ja on pitänytkin siinä missä muitakin yöpukuja.
 
tiiättekö
Näköjään voi netistäkin löytyy miehille yöpaitoja, tässä teille kuva ukkelista yöpaidassa
http://www.isoaidinaikaan.fi/product_info.php?products_id=666
Ihan unisex-tuote siis kyseessä.
 

Yhteistyössä