Prostitoidun blogi

Hei, pikkumainos meikäläisen blogista: ESCORT. Ei, ei se Ford..

"Tuikitavallinen, -ainakin tähän mennessä ollut-, nuori parikymppinen tyttö turvautuu prostituutioon pahassa, rahan ratkaisevassa maailmassa ja jakaa ajatuksiaan sekä kokemuksiaan siitä."

Varmasti herättää ristiriitaisia ajatuksia, kaikenlaiset kysymykset ja kommentit ovat tervetulleita.
 
Onko
perheelliset miehet hermostuneita sinut tavatessaan?. Mitä yleensä puhelevat sinulle. Mitkä on sun aidot tunteet asiasta?. Sua anteeksi tää on ainakin vaikee lukee. Siis että suomessa ollaan oltu tässä pisteessä niin kauan jo että perusduunin jälkeen ei oo varaa vuokraan. Tietääkö joku missä meet aina ja minne?.

No siis tienaamista voi monella muullakin tapaa esim osto ja myynti. Esim ostat pyörän 20e ja myyt sen 60e. Aikaahan se vie esimerkki.

ihmisen käteen minimissään lain mukaan pitäisi jäädä 500e kk.

näitä nyt nopeesti tuli mieleen aiheena tuo blogisi oli uusi tai en ole koskaan kuullut näkökulmaa näin suoraan, olo on tökerö sori.
 
Mukavaa että tuli kysymyksiä aiheesta! Toivottavasti blogi sinällään miellytti, tarkoitus onkin kertoa avoimesti ja suoraan asioista :)

Viimeisin blogikertomus kertoo asiakastapaamisesta, siihen tulossa suorasukaista jatkoa huomenissa ja kyllä, kyseessä on perheenisä. Sen verran kertoi sähköpostissa. Tapaaminen sujui hyvin, asiallinen mies. Perheestään tai vaimostaan ei paljoa puhunut. Aktin jälkeen kertoi heidän seksielämän olevan olematonta. Asunnossa ei näkynyt jälkiä perheestä, osa ovista oli suljettu. Arvatenkin lapsen/lastenhuoneet. Makuuhuoneessa ei ollut vaimon tavaroita esillä. Samoitenkaan valokuvia ei ollut esillä. Kiitos kysymyksistä, lisää saa esittää. :)
 
Ja oma suhtautumineni on neutraalia. Mieluiten en kuulisi ollenkaan taustoja, kävisin vain hoitamassa sovitut hommat ja ottaisin rahat käteen. Surullista kuitenkin, että ihmiset vellovat tuollaisissa liitoissa. Silti teen tätä nyt työnä ja yritän olla suhtautumatta näihin henkilökohtaisesti. Yritän siis olla ajattelematta yhtään mitään siitä onko mies varattu vai ei. Minä hoidan työni, mies velloo tai ei vello omantunnontuskissa. Näin ajattelen, vaikka karulta voi kuulostaakin.
 
Onko
siis se miten kerroit tuli mieleen se epävarmuus ja pakko tehdä?. Joten ei siltä kantilta kyllä ollu miellyttävä lukea. Mitkä on ne sun iloiset asiat muutaku raha?.
 
Juuri "pakko" tähän ajoikin. Huomisessa postauksessa selviää lisää "illan asiakaskäynnistä". Sanotaanko näin, että ei niin paha mitä odotin. Blogin kautta nimenomaan suoraan tunteista ja fiiliksistä kirjoittaminen auttaa ainakin itseäni "purkautumaan" yms. Pääosin se iloinen asia on raha. Sitä kun on, maailma on enemmän auki. Valehtelisin jos väittäisin, että sain iloa siitä, kuinka toinen osapuoli kehui minua, puristeli tissejäni tai nautti saatuaan käyttää minua. Sehän prostituution idea on, vuokrataan kroppaa toisen käyttöön. Rahalla saa, hevosella pääsee. Käynnistä jäi loppujen lopuksi kuitenkin ihan hyvä mieli. Ei tyhjä, kuten odotin. Elämä on taas himpun verran kevyempää ja vakaampaa, ainakin hetken. Kyllä, teen toistekin. :) Kiitos kommentista ja kysymyksestä #6!
 
Onko
Niin siis mä en funaillu tohon prostituutioon liittyviä juttuja enään. Vaan mitkä muut jutut elämässäsi on iloisia. Vaikka aihe on mikä on siinä on kyllä tunetta ja tarkkuutta :). Hyvä kirjottamaan oot ja saat tunteen tapetoitua.

Mitä sulle tarkoittaa maailma on enempi auki? siis ei tarvii murehtia vuokrista ja noista . Mutta millaista maailmaa haluat itsellesi auki? unelmiasi?

Mutta tietääkö joku aina minne meet? tee se ainakin asiakkaalle selväksi että joku "korsto" tietää ja tee se vakuuttavasti sitten.
 
"Avuton"
Oon vähän samassa tilanteessa oleva, parikymppinen nainen. Mitä sivustoja suosittelisit alasta kiinnostuneelle? Mulla ei oikein oo enää muita vaihtoehtoja, mutta en tiedä mistä aloittaisin.
 
Onko #8, nimenomaan näin, tätä tarkoitan että aina rahatupon saatuani olen muutamaa murhetta kevyempi. Unelmiakin aion toteuttaa, mutta niihin ei kuulu materialismia. :) Kyllähän helppo raha alkaa koukuttaa ja kynnys mennä ostamaan tai ottaa vastaan "herrasmieheltä" merkkilaukku laskee. Kyllä, olen pitänyt huolta siitä, että jos jotain sattuu, minut löydetään pian. :) Riskiähän tämä kuitenkin on.
 
Oikeasti en suosittele tätä kenellekään, mutta itsekin "pakkotilanteessa" ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Laita mulle sähköpostia (osoite blogissa) niin voin kertoa alan sivuja. :) Alkuun vinkkejä: Tee tekaistu sähköposti, älä koskaan esiinny omalla nimelläsi. Älä ota asiakkaita luoksesi. Näistä lisää tulossa joskus postauksessa!
 

Yhteistyössä