*

Kyproksen Protaras, matkakokemuksia?
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 4. Osumia 4

Ketju: Kyproksen Protaras, matkakokemuksia?

 1. #1

  Kyproksen Protaras, matkakokemuksia?

  Onko kukaan käynyt Kyproksen Protaraksessa lasten kanssa? Suunnittelemme ystäväperheen kanssa reissua alkukesästä kyseiseen kohteeseen. Mukana on monta pientä lasta ikähaitari na1-5v. Olen kiinnostunut kuulemaan kaikenlaisia kokemuksia paikasta, hyviä ja huonoja.

 2. #2
  Lämmin siellä on B) ja meren ranta ihan ok.
  Hintataso tosi kallis! Muistan pirtelöstä maksaneeni 3?. Loman viimesenä päivänä yritettiin mennä kiinalaisen ravintolaan mutta eipä menty, ruoka neljälle olisi maksanut yli 100?:a
  Että käyttörahaa kannattaa varata mukaan oikeesti paljon ellei ole ottanut puoli- tai jopa täyshoitoa.
  nähtävää sielä ei juurikaan ole ja muutenkaan muhun ei iskenyt koko paikka. Turisti rysä.

 3. #3
  Löytyisikö lisää matkakokemuksia? Yleensä Välimeren kohteissa ruokailu on ollut aika kohtuuhintaista. Onko Kypros jotenkin poikkeus?

 4. #4
  Windfly
  Vierailija
  Ollaan käyty pari kertaa miehen kanssa, nyt viimeksi oli lapsi 1,5-v mukana. Kallis paikka tosiaan on, joten suosittelen huoneistohotellia, ettei tarvitse joka päivä käydä ravintoloissa syömässä. Myös kaupoissa hinnat kalliita, vaippoja, purkkiruokaa yms löytyy, mutta tyyriitä. Protaraksesta n. 8 km sijaitsevassa Paralimnin kaupungissa pari isompaa supermarkettia, jossa halvemmat hinnat ja joista paikalliset ruokansa ostavat. Sinne pääsee kätevästi paikallisbusseilla, joilla liikkuminen Kyproksella onkin todella edullista, muistaakseni euroissa n. 50 senttiä/matka.

  Rannat Protaraksessa ovat aivan ihanat, matalat ja ihanteelliset lasten kanssa. Perneran alue sopii ehkä paremmin lapsiperheille, jos siis kaipaa lomaltaan vain rauhaa ja rantalöhöilyä, mutta muuten Protaraksen puolella taas on enemmän ravintoloita, kauppoja ja yöelämää...Kokemuksia kummastakin.


Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT