*

Alcudia, Mallorca
Näytetään tulokset 1 - 4. Osumia 4

Ketju: Alcudia, Mallorca

 1. #1

  Alcudia, Mallorca

  Onko ketään Alcudiassa käyneitä? Ajattelimme vaihtaa suunnitellun Kreetan matkan tähän paikkaan. Lähinnä olemme ajatelleet rantalomaa lasten ehdoilla, ja mielestämme Alcudiassa on huippu rannat verrattavissa Plataniakseen. Plataniaksessa rannat syvenee äkkiä ja yleesä aina on aaltoja. Lapset ei viimeksi siellä viihtyneet.

  Haluaisin kuulla kokemuksia Mallorcasta ja hintatasosta siellä. Kaikki tiedot tervetulleita! Ollaan suunniteltu Viva Sunrise hotellia.

 2. #2

  VS: Alcudia, Mallorca

  Heips !
  Me ollaan myös suunniteltu koko perheen reissua tuonne Alcudiaan, vaikuttaa ihan kivalta paikalta. Hotelleista ollaan katsottu Viva Sunrise Tjärborgin kautta tai Viva Blue Finnmatkojen kautta. Onko kokemuksia noista matkanjärjestäjistä ? Mikä teidän matkustusajankohta on ? Me ollaan suunniteltu elokuuta, alkua tai puoliväliä.

 3. #3

  VS: Alcudia, Mallorca

  Hei!
  Menisimme Alcudiaan syyskuun alussa, koska ei tiedetä millaiset säät on sitten myöhemmin. Luin jostain, että vois olla silloin jo sadepäiviä.
  Tiedä sitten, säitähän ei voi ennustaa
  Ollaan matkustettu kummallakin matkatoimistolla, ja ollaan oltu tyytyväisiä. Me ei kuitenkaan juuri käytetä opaspalveluita matkan aikana. Mutta se vähä, mitä ollaan käyttetty, niin palvelu on kyllä pelannut.
  Juuri rantojen takia haluaisimme Alcudiaan, olisivat täydelliset meidän pienille lapsille.

 4. #4

  VS: Alcudia, Mallorca

  On pakko tarkentaa alkuperäistä viestiäni. Lapset siis viihtyivät muuten Plataniaksessa ja rannallakin, mutta aalloista eivät tykänneet, kun ei pysynyt pystyssä. Sai ehkä sen kuvan, etteivät viihtyneet matkalla

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT