Apua! Pitääkö tähän suostua?!

Hei kaikille! Toivottavasti voitte auttaa minua..Olen 17v ja seurustellut muutaman vuoden vanhemman miehen kanssa yli kaksi vuotta. Rakastan häntä todella paljon ja sain myös esikoiseni hänen kanssaa viime vuonna =) :ashamed:

Synnytyksen jälkeen seksielämämme hieman hiipui ja hänen mukaan en näyttänyt enää yhtä hyvältä ja kuulemma alapääkin tuntui väljemmältä.. :( Suostuin sitten painostuksestaan anaaliseksiin johon olen kyllä nyt tottunut kerta aina sitä pitää olla...Nyt sekään ei ole miehelle riittänyt vaan haluaa myös rajumpia leikkejä kuten fistaamista ja läpsimistä!!! Hän lähettää minulle koko ajan porno-video linkkejä ja niistä kuulemma voisimme ottaa mallia. Etenkin anaalifistaus pelottaa minua todella paljon....onko se edes turvallista? Ja tarviiko siinä käyttää hansikkaita? Miehen unelma on kuulemma saada kaksi nyrkkiä peppuuni yhtä aikaa :eek: Tässä pätkä mitä olen hänen kanssaan katsonut monta kertaa.. Moderoitu. (en tiedä saako tänne laittaa edes tuollaisa pätkiä). Kaverini sanoi että jätkäni on sairas eikä tuollaiseen tarvi ikinä suostua!? Voitteko kertoa onko tämä normaalia minulla ei juuri ole kokemusta muista miehistä..
:ashamed:
 
Hiukankin kun mietit, tiedät itsekin, että MIHINKÄÄN sellaiseen ei ole koskaan eikä kenenkään kanssa pakko suostua, mitä itse ei oikeasti tahdo. Piste.

(Omituiset unelmat muuten miehellä, sopii pohtia, kuinka väljä perseen pitäisi olla, että sinne voisi fistata edes yhdellä kädellä )
 
En katsonut linkkiä, mutta tuo mitä kerroit, riitti jo järkyttämään minut. Ei ole normaalia tuollaiset puheet ja teot. Älä tyttökulta suostu. Kuuluu aina vain pahenevan.
Hän pilaa naiseutesi. Olisin tosi järkyttynyt, jos oma tyttäreni joutuisi kokea tuollaista.
Kehottaisin lopettamaan tuollaisen suhteen ja pian. Minuakin pelottaisi nuo ehdotukset.

Normaalejakin rakastavia miehiä on, jotka ei vaadi nuorelta naiselta kaikkea perverssiä ja rakastavat , vaikka synnytyksessä olisikin hieman "rupsahtanut."
Olet nuori ja elämä edessä. Löydät vielä paremman kumppanin, joka kunniottaa naista.
Kaverisi oli täysin oikeassa. Anna suurempi arvo itsellesi. Voimia ja siunusta elämääsi.
:hug:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Starchild93:
Synnytyksen jälkeen seksielämämme hieman hiipui ja hänen mukaan en näyttänyt enää yhtä hyvältä ja kuulemma alapääkin tuntui väljemmältä..
Tuolla tavalla sanoessaan hän on saanut sinun itsetuntoosi ison lommon, joka ei siihen kuulu. Jätkä käyttää epävarmuuttasi törkeästi hyväkseen saadakseen sinulta mitä haluaa.

 
Kiitos rohkaisevista kommenteista :) Vihjasin eilen rakkaalle etten halua suostua enää kaikkiin hänen haluamiinsa juttuihin ja vastauksena oli että hän kyllä tietää mistä saa kunnon tyydytyksen jos sitä ei minulta saa... :( ja kunnon perheriita saatiin aikaiseksi vielä! että se siitä yrityksestä sitten...
 
Alkuperäinen kirjoittaja Vasemman käen rukkanen:
Jos lapsi on väljentänyt alapäätä liikaa niin mitä kaksi nyrkkiä tekee peräpäälle? :eek:
jos se ukko haluu työntää seuraavaksi päänsä perseeseen niin pitää näin alkaa venyttämään. Uholla et jos tosta reiästä tuli lapsen pää ulos, niin seuraavasta mahtuu mun pää sisään
 
Logitech
Niin, eihän tuo mitenkään yleistä varmaan ole. Olen elämäni aikana (35v) tavannut muutaman naisen jotka ovat oikein vaatineet nyrkkileikkejä, jotkut jopa molempiin reikiin.

Jos kuitenkin ryhdytte kuvailemaasi akteihin niin muistakaa ainakin kärsivällisyys sekä liukkarin käyttö. Tässä on myös erittäin hyvä opastus liukkareihin: Moderoitu. Linkit seksisaiteille on kiellettyjä!
 
Voi hemmetti mitä joku näkee nyrkin perseeseen työntämisessä??? AP jos ukkos saa kiksejä tosta niin ehdota sille jospa kokeilette ensin häneen perseen nyrkkipanoa ja kysy sen jälkeen onko vielä kiksejä! ei mee mulle jakeluun miten joku voi tommosta ehdottaa eikä sun todellakaan tarvii tuohon suostua!

Miteköhän mahtaa pidätyskyvyn käydä jos saat nyrkistä analiin...
 
Ensin puhutaan Väljästä ja sit nyrkk.n..nn.s.a, menee kyl yli ymmärryksen. En usko sinun nauttivan siitä, eli kieltäydy jos ei ole sinun juttusi. Ei tietoo venytyksestä, kait tunto ja pidätyskyky lähtee jossain vaiheessa niin saa laittaa vaipat housuihin ellei teräsmiehen merkit vaivaa. Mitä seuraavaksi? Pistä loppu asialle, riidan kautta saat asiasi perille ja seuraavalla kerralla hänkin jo kuuntelee paremmin, meibi :kieh: :ashamed: :'( :hug:
 
herranen aika, nyt jäädyin totaalisesti :D
En osaa kuvitellakkaan että mies ehdottaisi minulle että saa kaksi nyrkkiä peppuuni tunkea, vähän sairaan puoleiseksi mielestäni alkaa fantasiat menemään, ja vielä valittaa että eka reikä on liian löysä ja sitten haluaa alkaa venyttämään persettä niin että sulkialihas tuskin sen jälkeen enään on toiminassa. :D Siinä vaiheessa kyllä sanoisin suoraan että saanko itse tunkea ensin kaksi nyrkkiä ja laitetaan kaupanpäälle varpaatkin mukaan, ottaen huomioon että miehen nyrkki on huomattavasti isompi kun naisen. :) Älä herranen aika miehen tahdosta suostu mihinkää sellaiseen (ja noin sairaaseen) mitä et itse halua! =)
 

Yhteistyössä