ilman vasten omaa tahtoa

  • Viestiketjun aloittaja puutteessa
  • Ensimmäinen viesti
puutteessa
Antakaahan naiset oma mielipiteenne.

Meillä menee parisuhteessa päin sanonko mitä.

3 kk seksitöntä aikaa.
Oon yrittänyt puhua asiasta hienosti.
Seksittömyys ei ole vaimosta ongelma.

Kyllä mäkin kestän ilman, mutta loukkaa se että toinen ei huomioi toisen tarpeita.

Olo on sellainen että kelpaa kyllä laskujen maksajaksi, mutta
muuhun ei.

Pitäisittekö miestänne puutteessa 3 kk jos se selkeästi toisi esille olevansa vajaalla....?????
 
Nainen
Meillä jos mies on kolme PÄIVÄÄ ilman, niin alkaa jo ärtymys hänellä nousta. Eli ei ikinä menisi kolmea kuukautta... kyllä toinen pitäisi ottaa huomioon tässäkin asiassa.

Ja musta kyse ei todellakaan ole täälläkin jauhetusta säälip.illusta vaan kauniista toisen tarpeiden huomioimisesta. Kyllä tätä musta kuuluisi tehdä puolin ja toisin.

t. nainen, joka ei seksittömiä kausia ole kokenut koskaan, mitä nyt synnytyksen jälkeen muutaman viikon
 
kateellinen
Kateellisena luen täältä juttuja
5 kertaa viikossa tyyliin.

Itse oon ollu yli 3 kk ilman ja
1 kk otti pannuun,
2. kk mietin mikä vika mussa on
ja nyt on menny itsetunto näissä asioissa.

Pahinta tässä on se että oon niin vihainen puolisolle että itteekään ei nykyään kiinnosta. Eli ku tämä lakkaa toimimasta ei hetkenpäästä toimi enään mikään.

Katotaan nyt sitten koska vaimo alkaa vonkaamaan.
Pikkuhiljaa nousee epäilys että sillä on jokin
systeemi taikka ihastus työpaikalla, jossa
noin 80 % on miehiä.


 
monestihan se on
Kokemuksestahan voin sanoa,että jos noin pitkänaikaa joutuu ns.olleen ilman,niin jossakin on vikaa! Minulle kävikin näin,että ex-naiseni kasvoi kokoajan etäiseksi..ei halunnut mitään minusta/minulta.(loppuajassa en kelvannut edes laskunmaksajaksi)
Ja sehän olikin ihastunut johonki mieheen..Kun kuulin tuosta,niin loppu mullakin halut. Tunteille hän ei voinut mitään ja ne ei valitettavasti enään kohdistunut minuun. Kannattee varmaan puhua asiasta,että mistä kiikastaa!!!!
 
No onko se teillä miehilläkin samajuttu, toinen mielessä jos ei oma kiinnosta.
Kysynvaan, kun meillä tilanne juuri niin. Mies innostuu seksistä harvemmin kuin kerran kuussa. Jos yhtenäpäivänä sattuu touhukiinnostamaan se on silloinkin kerrasta selvä.
Murjotusta ja marinaa riittää.Aina on väsynyt yms. Jos on hiukan viinissä ei tunnu pelittävän lainkaan.
Itse en ole mitenkään rupsahtanut ,enkä edes xl kokoa.
Itsetunto on kovilla kun jutuissa on kovakin naistenmies.
Niin ,että tällänen tilanne.
 
nainen
en ole miestäni pitänyt p.llun puutteessa milloinkaan,mitä nyt synnytysten jalkeen on ollu pikku väli ennenkuin paikat on alkaneet kestää.Mieheni on aina niin halukas ja saa minutkin aina villiintymään!!!!
 
Althaea
Masennus, stressi, raha- tai työhuolet, liika kotitöiden kaataminen vaimon niskaan jne. saattavat myös viedä seksihalut. Ei se aina ole kiinni siitä että naisella olisi toinen.

Tai sitten, voi olla ihan vaan kyllästynyt siihen että seksi tapahtuu aina samalla lailla samassa paikassa samaan aikaan. Tai siihen että mies on niin tumpelo.

Kannattaa KYSYÄ ja vaatia rehellinen vastaus, ei se itsekseen miettimällä parane! Monelle naiselle (miksei miehellekin) on tosi kova paikka sanoa että joku on pielessä tai että on stressiä tai masennusta ja ei siksi haluta.

Raskaana olevaltakin katoaa erittäin usein seksihalut sataprosenttisesti, eikä syy ole usein mikään muu kuin se että maha on tiellä...
 
Välillä näin
Meilläkin oli tossa vuosi takaperin seksiä kerran kahteen kuukauteen, mutta nyt sitä on ihan riittävästi, eli pari kolme kertaa kuussa. Kyllä mun mielestä on vielä ihan normaalia jos seksitön kausi on alle puoli vuotta. Vaimolle synnytys oli rankka ja sen jälkeen elettiin "selibaatissa" nelisen kuukautta. Jos alkaa pää hajoamaan niin eikun kuIIi käteen ja kolme kertaa päivässä kun vetää lääkärin määrämät kolme viikkoa niin ottaa ihan mielellään muutaman kuukauden tauon vastaan.
 
Ohjeistus parisuhteessa puutteessa oleville:

1. keskustelu (jollei vaikutusta 2 viikossa siirry vaiheeseen 2.)
2. keskustelu (kts. edellinen kohta)
3. vieraissa käynti
4. avioero
5. uusi parisuhde
6. puutteessa eläminen (muodostuu n. 2 v kuluessa)
7. palaa kohtaan 1.

 
Nainen36
Meillä oli liki seksitöntä 5 vuotta, sain mieheltäni seksiä keskimäärin 5-6 kertaa vuodessa...

Mies oli masentunut ja "sairautensa" hoitamattomuus ja puhumaatomuus aiheutti ongelmia ongelman perään.

Joten neuvon, että teilläkin puhutaan, mistä kiikastaa.

Minäkin romutin itsetuntoni, kun mies ei halunnut minua. Vaikka järjellisesti ajattelin, että olen muiden miesten mielestä oikein mukiinmenevä ja seksikäs nainen. Sexyt rinnat, ei riipat, muodokas ja hoikka ym. Mutta kun oma ei halua, niin miksi?

Ja nyt mies sanoo, ettei minussa seksillisesti ole olut vikaa. Kaikki vaan vaikutti kaikkeen. No minun mieheni haki itsellen lohtua ja ehkä jotain itsetunnon kohotusta itselleen nettipornosta 2 vuotta (selvisi 2 kk sitten). No se taas vei minun itsetuntoni aikas lopullisesti...

Joskus tietty toisessa on vikaa eli jos toinen osapuoli ei saa oskaseen hyvää seksiä, niin sitä ei halua ollenkaan. Itse olen myös sellainen, että en halua mitään mekaanista panoa, vaan että mieheni nauttii MINUSTA ja SEKSISTÄ kanssani, ja myös minä nautin jo siten ja myös että mieheni antaa minulle hyvää seksiä ja tyydyttää myös minut.

Keskustelkaa ennen kuin on pahemmat ongelmat edessänne selvitettävänä.
 
jag
Vaadi vaimoasi vaikka parisuhdeterapiaan, jos ei kotona puhetta irtoa. Ei ole oikein seksittömyys jos ei edes syytä kerro. Äläkä menetä itsetuntoasi seksin suhteen, jos ei nainen saa suutaan auki ja kerro mitä haluaa, niin ei siinä taitavinkaan mies pärjää.
 

Yhteistyössä