Millainen show miehelle?

Viikonlopuksi luokseni tulee käymään eräs mies. Hauskan pelin seurauksena lupasin hänelle, että hän saa aivan minkä tahansa palkinnon haluaa. Juteltiin asiasta ja mies halusi, että järjestän hänelle jonkinlaisen privashown ;-)

Kuulostaa mahtavalta, mutta mitä tekisin? Jokin tanssi olisi tietysti sellainen, mikä tulee varmaan jokaiselle ensimmäisenä mieleen, mutta sen joudun tyrmäämään ainakin joissain määrin: olen aivan onneton tanssija! Olisikohan jollakulla joitain hyviä ehdotuksia? Olisin enemmän kuin kiitollinen ideoista, oma pää raksuttaa tyhjää, enkä haluaisi tuottaa pettymystäkään.
 
Varmaan vahan riippuu siita kuinka hyvin tunnette ja miten pitkalle menevan shown olet valmis vetamaan. Jos tarkoitus on esittaa mahdollisemman kiihoittava show miehelle nin ota joku simpsakka kaverisi mukaan ja jarjesta lesboshow. Toimii 100% varmuudella ;-) Jos tama ei sovi, niin sitten perinteinen striptease. Seksikkaat alusvaatteet jne... Hieroskelet viela miehen nahden oljya vartaloosi ja etenkin rinnoille ja muihin strategisiin paikkoihin, seka lopuksi sormia ja dildoa pimperoon. Periaatteessa mita pornompi, sen parempi. Itse kuitenkin varmaan tiedat parhaiten missa menee oma mukavuusrajasi, eli sen mukaisesti...
 
Ei siinä mitään muuta tarvitse kuin, että panostat hiukan alusasuun (tai sen vähäisyyteen), sopivasti tiukka ja arvailuja tuottava mekko. Avarahko ja helmava, mielellään hieman polven yläpuolelle. Näin liikut ja askaroit tarjotessa suunnittelemasi pikkunaposteltavat. Istahdat välillä huolettomaan tyyliin ja annat vaikka pienen näkymän minimaalisiin pikkareihin, välähdyksiä vaan. Anna myös näköalaa kaula-aukosta. Vie sormesi hajamielisesti rintojen väliseen uomaan ja tunnustelet sieltä vaikka pujottamalla sormen kupin sisään nännille. Hajamielisesti, mutta niin, että mies sen rekistöröi.

Ei sukkahousuja vaan stayupit. Anna hänen nähdä ajoittain sukkien yläosan pitsinen ja koristeellinen kiristevahvike. Ohittaessa miestä vaikkapa takaa, niin sipaiset kevyesti hänen niskaa. Älä kikattele, naura luontevasti eikä liian usein. Älä tunge itseäsi, mutta älä myöskään ole välinpitämätön. Kyllä sinä tiedät.

Mies on aina hieman tirkistelijä, anna hänelle siihen tilaisuuksia, hyvällä maulla. Huomaat miten kaikki luonnistuu.

Ja sitten. Hyviä panohetkiä!
 
Kiitos paljon näistä! Sain tosi paljon jo rohkeutta ja ideaa siihen, mitä aion järjestää, joskin toki mielelläni otan lisääkin ideoita vastaan. ;-) Saatte tämän kuulostamaan kyllä niin luontevalta ja simppeliltä, että tulee ihan hölmö olo, kun otin turhia paineita asiasta.
 

Yhteistyössä