Menu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Menu
ETUSIVU
KESKUSTELUT
Aihe vapaa
Lapsen saaminen
Vauva ja taapero
Lapset ja teinit
Perhe-elämä
Seksi
Seksinovellit ja eroottiset tarinat
KÄYTTÄJÄT
OHJEITA
Kirjaudu
Rekisteröidy
Hae
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Kaksplussan Keskustelupalsta
Kirjaudu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Perhe-elämä
Onko teillä hyviä munkkien ohjeita ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Vastaa viestiketjuun
Muistiinpanot
<p>[QUOTE="Jaanuska, post: 1561630, member: 589"]</p><p>Vappumunkit</p><p>(14 annosta)</p><p></p><p>2,5 dl maitoa </p><p>25 g hiivaa </p><p>1 kpl kananmunaa </p><p>1 dl sokeria </p><p>1 tl kardemummaa </p><p>0,5 tl suolaa </p><p>7,5 dl vehnäjauhoja </p><p>50 g Flora Leivontamargariinia </p><p>750 g Cocos kookosrasvaa </p><p></p><p>Koristelu: </p><p>1,5 dl sokeria </p><p> </p><p>1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liota hiiva joukkoon. </p><p>2. Sekoita joukkoon muna, sokeri, kardemumma, suola ja suurin osa vehnäjauhoista taikinaksi. </p><p>3. Lisää pehmeä rasva. </p><p>4. Alusta loput vehnäjauhot taikinaan ja kohota lämpimässä kaksinkertaiseksi. </p><p>5. Leivo taikinasta 14 pullaa. </p><p>6. Kohota pullia 15-20 minuuttia. </p><p>7. Kuumenna kookosrasva valurautapadassa. </p><p>8. Rasvaa on oltava sen verran, että munkki kelluu rasvassa osumatta pohjaan. </p><p>9. Taikina on sopivan kuumaa, kun pieni nokare taikinaa ruskistuu minuutissa. Jos rasva on liian kuumaa, munkit ruskistuvat nopeasti, mutta jäävät sisältä raaoiksi. </p><p>10. Laita muutama munkki kerrallaan varovasti pataan.</p><p>11. Kypsennä 6-7 minuuttia kerran kääntäen. </p><p>12. Valuta munkit reikäkauhassa ja nosta talouspaperin päälle. </p><p>13. Kierittele lämpimät munkit sokerissa.</p><p></p><p>Pikamunkit</p><p>(30 annosta)</p><p></p><p>2 kpl kananmunaa </p><p>1 dl sokeria </p><p>2,5 dl Flora Ruoka kasvirasvasekoitetta </p><p>0,25 tl suolaa </p><p>1 tl sitruunan raastettua kuorta </p><p>0,5 tl kardemummaa </p><p>6 dl vehnäjauhoja </p><p>2 tl leivinjauhetta </p><p>50 g Flora Leivontamargariinia </p><p>1000 g Cocos kookosrasvaa </p><p>2 dl tomusokeria </p><p></p><p>1. Vaahdota munat ja sokeri. </p><p>2. Yhdistä kuivat aineet.</p><p>3. Lisää ne vuorotellen Flora Ruoan kanssa taikinaan. </p><p>4. Lisää lopuksi sulatettu rasva. </p><p>5. Kuumenna kookosrasva padassa tai paksupohjaisessa kattilassa. </p><p>6. Nostele taikinasta kahden lusikan avulla nokareita rasvaan.</p><p>7. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi. </p><p>8. Kerää kypsät munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan. </p><p>9. Kierittele jäähtyneet munkit tomusokerissa.</p><p></p><p>Donitsit </p><p></p><p>2 kpl munaa </p><p>1 dl sokeria </p><p>1 dl maitoa </p><p>1 dl kuohukermaa </p><p>50 g margariinia sulatettuna </p><p>6 dl vehnäjauhoa </p><p>2 tl leivinjauhetta </p><p>0,5 tl suolaa </p><p>1 tl vaniljasokeria </p><p>öljyä </p><p>tomusokeria </p><p></p><p>1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. </p><p>2. Lisää vaahtoon maito, kerma ja sulatettu, jäähtynyt rasva. </p><p>3. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. </p><p>4. Ripottele pöydälle jauhoja ja kauli siinä taikina noin 1 cm:n paksuiseksi levyksi. </p><p>5. Ota levystä juomalasilla pyöreitä levyjä. </p><p>6. Tee pienemmällä muotilla reikä keskelle.</p><p>7. Kypsennä leivonnaisia padassa noin 180-asteisessa rasvassa molemmilta puolilta noin 2 minuuttia. </p><p>8. Nosta donitsit reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan. </p><p>9. Kasta donitsit hienoonsokeriin tai ripottele niiden päälle tomusokeria.</p><p></p><p>Munkit</p><p></p><p>3 dl maitoa</p><p>1 rkl hiivaa</p><p>½ tl suolaa</p><p>1 muna</p><p>1 dl sokeria</p><p>50 g pehmeätä voita</p><p>8 dl vehnäjauhoja</p><p></p><p>1. Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. </p><p>2. Sekoita muut ainekset ja vaivaa taikina. </p><p>3. Anna kohota puolisen tuntia lämpöisessä paikassa. </p><p>4. Leivo jauhotetuin käsin munkkeja.</p><p>5. Anna niidenkin kohota molemmin puolin noin 15 minuuttia. </p><p>6. Paista 170 - 180 asteisessa öljyssä ja sokeroi. </p><p></p><p>Omppudonitsit </p><p></p><p>1 dl maitoa</p><p>1 muna</p><p>1 tl sokeria</p><p>1/2 tl suolaa</p><p>1/2 tl leivinjauhetta</p><p>1 1/2 dl vehnäjauhoja</p><p>6 keskikokoista omenaa</p><p></p><p>Paistamiseen:</p><p>öljyä tai kookosrasvaa</p><p></p><p>Pinnalle:</p><p>tomusokeria</p><p></p><p>1. Sekoita taikinan ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi. </p><p>2. Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenat noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. </p><p>3. Kasta viipaleet taikinaan ja keitä kuumassa rasvassa. </p><p>4. Valuta ja sokeroi. </p><p>5. Tarjoa heti lämpiminä. </p><p></p><p>Täytetyt munkit </p><p>noin 20 pientä munkkia</p><p></p><p>1 muna</p><p>1 1/4 dl sokeria</p><p>1 dl kermaa</p><p>1/4 dl voisulaa</p><p>1 tl leivinjauhetta</p><p>200 g vehnäjauhoja</p><p>noin 1 dl puolukkasosetta</p><p></p><p>Paistamiseen:</p><p>kookosrasvaa tai öljyä</p><p></p><p>1. Sulata ja jäähdytä voi. </p><p>2. Vatkaa muna ja sokeri kovaksi vaahdoksi. </p><p>3. Vatkaa joukkoon kerma ja lisää voisula. </p><p>4. Sekoita leivinjauhot vehnäjauhoihin ja lisää taikinaan. </p><p>5. Tee taikinasta kostutetuin käsin pieniä, pyöreitä palloja ja paina keskelle puolukkasosetta. </p><p>6. Sulje munkit hyvin. </p><p>7. Pyörittele taikinasta vain muutama munkki kerrallaan, sillä ne ovat pehmeitä eivätkä kestä seisottamista. </p><p>8. Kuumenna rasva ja kokeile sen lämpötilaa koemunkilla. </p><p>9. Kun munkki kypsyy tasaisesti eikä tummu heti, on rasva sopivaa paistamiseen. </p><p>10. Paista pari kolme munkkia kerrallaan kypsiksi.</p><p>11. Valuta valmiit munkit paperin päällä.</p><p></p><p>Kuorrutetut donitsipallot </p><p>noin 35 palloa</p><p></p><p>2 dl maitoa </p><p>25 g hiivaa </p><p>3/4 dl sokeria </p><p>3/4 tl suolaa </p><p>1 tl vanilliinisokeria </p><p>2 tl kanelia </p><p>1/2 rkl kardemummaa </p><p>1 muna </p><p>noin 6 dl vehnäjauhoja </p><p>3/4 dl juoksevaa margariinia </p><p></p><p>Mansikkakuorrutus </p><p>2 dl mansikkatomusokeria </p><p>2 rkl vettä </p><p></p><p>Minttukuorrutus </p><p>2 dl tomusokeria </p><p>2 rkl vettä </p><p>hyppysellinen vihreää elintarvikeväriä </p><p>3 tippaa piparminttu esanssia </p><p></p><p>1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon. </p><p>2. Vatkaa joukkoon sokeria, suola, vanilliinisokeri, kaneli, kardemumma ja muna. </p><p>3. Alusta taikinaan vehnäjauhoja niin, että taikinasta tulee pehmeää ja kimmoisaa. </p><p>4. Lisää juokseva margariini alustamisen loppuvaiheessa. </p><p>5. Taikina saa jäädä normaalia pullataikinaa pehmeämmäksi. </p><p>6. Anna taikinan kohota liinan alla noin 30 minuuttia. </p><p>7. Kaada taikina pöydälle ja painele taikinasta ilmakuplat. </p><p>8. Pyöritä taikina ohueksi tangoksi. </p><p>9. Jaa tanko 35 pieneksi palaksi. </p><p>10. Pyöritä paloista peukalonpään kokoisia palloja. </p><p>11. Peitä pallot leivinliinalla ja anna kohota noin 10 minuuttia. </p><p>12. Kuumenna öljy valurautapannussa tai teräskattilassa. </p><p>13. Nostele donitsipallot reikäkauhalla rasvaan.</p><p>14. Paista noin 5 minuuttia, tai kunnes pallot ovat kullanruskeita. Jos öljy on liian kuumaa, donitsit palavat herkästi pinnalta, mutta jäävät sisältä raaoiksi. </p><p>15. Nosta donitsipallot talouspaperin päälle ja jäähdytä. </p><p>16. Sekoita mansikkakuorrutuksen aineet keskenään tahnaksi. </p><p>17. Pyörittele puolet donitsipalloista kuorrutteessa. </p><p>18. Sekoita minttukuorrutuksen aineet keskenään ja kuorruta loput donitsipallot sekoituksella.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Jaanuska, post: 1561630, member: 589"] Vappumunkit (14 annosta) 2,5 dl maitoa 25 g hiivaa 1 kpl kananmunaa 1 dl sokeria 1 tl kardemummaa 0,5 tl suolaa 7,5 dl vehnäjauhoja 50 g Flora Leivontamargariinia 750 g Cocos kookosrasvaa Koristelu: 1,5 dl sokeria 1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liota hiiva joukkoon. 2. Sekoita joukkoon muna, sokeri, kardemumma, suola ja suurin osa vehnäjauhoista taikinaksi. 3. Lisää pehmeä rasva. 4. Alusta loput vehnäjauhot taikinaan ja kohota lämpimässä kaksinkertaiseksi. 5. Leivo taikinasta 14 pullaa. 6. Kohota pullia 15-20 minuuttia. 7. Kuumenna kookosrasva valurautapadassa. 8. Rasvaa on oltava sen verran, että munkki kelluu rasvassa osumatta pohjaan. 9. Taikina on sopivan kuumaa, kun pieni nokare taikinaa ruskistuu minuutissa. Jos rasva on liian kuumaa, munkit ruskistuvat nopeasti, mutta jäävät sisältä raaoiksi. 10. Laita muutama munkki kerrallaan varovasti pataan. 11. Kypsennä 6-7 minuuttia kerran kääntäen. 12. Valuta munkit reikäkauhassa ja nosta talouspaperin päälle. 13. Kierittele lämpimät munkit sokerissa. Pikamunkit (30 annosta) 2 kpl kananmunaa 1 dl sokeria 2,5 dl Flora Ruoka kasvirasvasekoitetta 0,25 tl suolaa 1 tl sitruunan raastettua kuorta 0,5 tl kardemummaa 6 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 50 g Flora Leivontamargariinia 1000 g Cocos kookosrasvaa 2 dl tomusokeria 1. Vaahdota munat ja sokeri. 2. Yhdistä kuivat aineet. 3. Lisää ne vuorotellen Flora Ruoan kanssa taikinaan. 4. Lisää lopuksi sulatettu rasva. 5. Kuumenna kookosrasva padassa tai paksupohjaisessa kattilassa. 6. Nostele taikinasta kahden lusikan avulla nokareita rasvaan. 7. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi. 8. Kerää kypsät munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan. 9. Kierittele jäähtyneet munkit tomusokerissa. Donitsit 2 kpl munaa 1 dl sokeria 1 dl maitoa 1 dl kuohukermaa 50 g margariinia sulatettuna 6 dl vehnäjauhoa 2 tl leivinjauhetta 0,5 tl suolaa 1 tl vaniljasokeria öljyä tomusokeria 1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. 2. Lisää vaahtoon maito, kerma ja sulatettu, jäähtynyt rasva. 3. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. 4. Ripottele pöydälle jauhoja ja kauli siinä taikina noin 1 cm:n paksuiseksi levyksi. 5. Ota levystä juomalasilla pyöreitä levyjä. 6. Tee pienemmällä muotilla reikä keskelle. 7. Kypsennä leivonnaisia padassa noin 180-asteisessa rasvassa molemmilta puolilta noin 2 minuuttia. 8. Nosta donitsit reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan. 9. Kasta donitsit hienoonsokeriin tai ripottele niiden päälle tomusokeria. Munkit 3 dl maitoa 1 rkl hiivaa ½ tl suolaa 1 muna 1 dl sokeria 50 g pehmeätä voita 8 dl vehnäjauhoja 1. Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. 2. Sekoita muut ainekset ja vaivaa taikina. 3. Anna kohota puolisen tuntia lämpöisessä paikassa. 4. Leivo jauhotetuin käsin munkkeja. 5. Anna niidenkin kohota molemmin puolin noin 15 minuuttia. 6. Paista 170 - 180 asteisessa öljyssä ja sokeroi. Omppudonitsit 1 dl maitoa 1 muna 1 tl sokeria 1/2 tl suolaa 1/2 tl leivinjauhetta 1 1/2 dl vehnäjauhoja 6 keskikokoista omenaa Paistamiseen: öljyä tai kookosrasvaa Pinnalle: tomusokeria 1. Sekoita taikinan ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi. 2. Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenat noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. 3. Kasta viipaleet taikinaan ja keitä kuumassa rasvassa. 4. Valuta ja sokeroi. 5. Tarjoa heti lämpiminä. Täytetyt munkit noin 20 pientä munkkia 1 muna 1 1/4 dl sokeria 1 dl kermaa 1/4 dl voisulaa 1 tl leivinjauhetta 200 g vehnäjauhoja noin 1 dl puolukkasosetta Paistamiseen: kookosrasvaa tai öljyä 1. Sulata ja jäähdytä voi. 2. Vatkaa muna ja sokeri kovaksi vaahdoksi. 3. Vatkaa joukkoon kerma ja lisää voisula. 4. Sekoita leivinjauhot vehnäjauhoihin ja lisää taikinaan. 5. Tee taikinasta kostutetuin käsin pieniä, pyöreitä palloja ja paina keskelle puolukkasosetta. 6. Sulje munkit hyvin. 7. Pyörittele taikinasta vain muutama munkki kerrallaan, sillä ne ovat pehmeitä eivätkä kestä seisottamista. 8. Kuumenna rasva ja kokeile sen lämpötilaa koemunkilla. 9. Kun munkki kypsyy tasaisesti eikä tummu heti, on rasva sopivaa paistamiseen. 10. Paista pari kolme munkkia kerrallaan kypsiksi. 11. Valuta valmiit munkit paperin päällä. Kuorrutetut donitsipallot noin 35 palloa 2 dl maitoa 25 g hiivaa 3/4 dl sokeria 3/4 tl suolaa 1 tl vanilliinisokeria 2 tl kanelia 1/2 rkl kardemummaa 1 muna noin 6 dl vehnäjauhoja 3/4 dl juoksevaa margariinia Mansikkakuorrutus 2 dl mansikkatomusokeria 2 rkl vettä Minttukuorrutus 2 dl tomusokeria 2 rkl vettä hyppysellinen vihreää elintarvikeväriä 3 tippaa piparminttu esanssia 1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon. 2. Vatkaa joukkoon sokeria, suola, vanilliinisokeri, kaneli, kardemumma ja muna. 3. Alusta taikinaan vehnäjauhoja niin, että taikinasta tulee pehmeää ja kimmoisaa. 4. Lisää juokseva margariini alustamisen loppuvaiheessa. 5. Taikina saa jäädä normaalia pullataikinaa pehmeämmäksi. 6. Anna taikinan kohota liinan alla noin 30 minuuttia. 7. Kaada taikina pöydälle ja painele taikinasta ilmakuplat. 8. Pyöritä taikina ohueksi tangoksi. 9. Jaa tanko 35 pieneksi palaksi. 10. Pyöritä paloista peukalonpään kokoisia palloja. 11. Peitä pallot leivinliinalla ja anna kohota noin 10 minuuttia. 12. Kuumenna öljy valurautapannussa tai teräskattilassa. 13. Nostele donitsipallot reikäkauhalla rasvaan. 14. Paista noin 5 minuuttia, tai kunnes pallot ovat kullanruskeita. Jos öljy on liian kuumaa, donitsit palavat herkästi pinnalta, mutta jäävät sisältä raaoiksi. 15. Nosta donitsipallot talouspaperin päälle ja jäähdytä. 16. Sekoita mansikkakuorrutuksen aineet keskenään tahnaksi. 17. Pyörittele puolet donitsipalloista kuorrutteessa. 18. Sekoita minttukuorrutuksen aineet keskenään ja kuorruta loput donitsipallot sekoituksella. [/QUOTE]
Esikatsele
Nimimerkki
Varmistus
Kuinka monta sanaa on lauseessa: "Minä rakastan sinua"
Lähetä vastaus
Uusimmat
Luetuimmat
Kuumimmat
Uusimmat
Näytä kaikki
1.
On tässä maassa rasismia, valkoisia ihmisiä kohtaan.
Tänään 06:38
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
2.
minulla on alkoholi-ongelma
Tänään 06:08
vierailija
5 Viestiä
Aihe vapaa
3.
"Ruotsinsuomalaisten kattojärjestö haluaa, että vähemmistöön kohdistuneita epäiltyjä rikkomuksia selvitettäisiin."
Tänään 01:35
vierailija
2 Viestiä
Aihe vapaa
4.
Russische DJs liste
Tänään 00:57
vierailija
2 Viestiä
Aihe vapaa
5.
Mistä ihmeestä saa valkoisia puseroita mistä ei näy läpi?
Tänään 00:07
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
6.
Tinder mies kysyi
Eilen 23:30
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
7.
IL: ”Miksi ihmeessä 54-vuotias on kiinnostunut 18-vuotiaan seurasta baarissa?”
Eilen 22:36
vierailija
52 Viestiä
Aihe vapaa
8.
"Verohallituksen entinen pääjohtaja Mikko Laaksonen (SDP), 69, ampui tiistaiaamuna haulikolla kaksi laukausta ilmaan korkeimman oikeuden edessä"
Eilen 20:52
vierailija
19 Viestiä
Aihe vapaa
Luetuimmat
1.
"Caritan, Tuulan ja Riikan elämän piti olla Espanjassa täynnä aurinkoa, mutta nyt tuli karu käänne – ”On itketty ja kiroiltu”"
Started by vierailija
Sunnuntai klo 11:24
Luettu: 3K
Aihe vapaa
2.
Häiriseeköhän Vornasen vaimoa se, että mies painii ja ammuskelee 18 vuotiaan mimmin vuoksi?
Started by vierailija
Maanantai klo 20:54
Luettu: 1K
Aihe vapaa
3.
mietitkö koskaan omaa vanhenemistasi
Started by viisikymppinen isoäiti
Maanantai klo 09:08
Luettu: 1K
Aihe vapaa
4.
Timo Vornanen saa osallistua eduskunnan täysistuntoon ensi viikolla
Started by vierailija
Sunnuntai klo 12:09
Luettu: 1K
Aihe vapaa
5.
Persulla on niin kova krapula, että jää kahden viikon sairauslomalle
Started by vierailija
Maanantai klo 01:54
Luettu: 892
Aihe vapaa
6.
Ei ollut joukkoraiskauksen estäminen, ei ollut itsepuolustusta
Started by vierailija
Maanantai klo 23:51
Luettu: 683
Aihe vapaa
7.
Miehenä pitää olla hirveän varovainen nykyaikana
Started by vierailija
Tiistai klo 12:58
Luettu: 664
Aihe vapaa
8.
"Arhinmäellä vauhti päällä – Heiluttaa punalippua Hakaniementorilla ja kehottaa kapinaan"
Started by vierailija
Tiistai klo 10:24
Luettu: 651
Aihe vapaa
Kuumimmat
Näytä kaikki
1.
K/B-komposti
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
2.
IL: ”Miksi ihmeessä 54-vuotias on kiinnostunut 18-vuotiaan seurasta baarissa?”
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
3.
On tässä maassa rasismia, valkoisia ihmisiä kohtaan.
Latest: vierailija
7 min sitten
Aihe vapaa
4.
Parhaat ehdokkaat EU vaaleissa
Latest: vierailija
10 min sitten
Aihe vapaa
5.
"Ruotsinsuomalaisten kattojärjestö haluaa, että vähemmistöön kohdistuneita epäiltyjä rikkomuksia selvitettäisiin."
Latest: vierailija
15 min sitten
Aihe vapaa
6.
Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju
Latest: vierailija
35 min sitten
Aihe vapaa
7.
minulla on alkoholi-ongelma
Latest: vierailija
47 min sitten
Aihe vapaa
8.
"Verohallituksen entinen pääjohtaja Mikko Laaksonen (SDP), 69, ampui tiistaiaamuna haulikolla kaksi laukausta ilmaan korkeimman oikeuden edessä"
Latest: vierailija
49 min sitten
Aihe vapaa
Yhteistyössä
Perhe-elämä
Onko teillä hyviä munkkien ohjeita ?
Ylös
Bottom
+ Aloita uusi keskustelu