desire nymark - Banneri


Supistukset alkoi viikolla 11, ja ovat jatkuneet siitä asti säännöllisinä. Vatsa kovettuu ja tuntuu toki epämiellyttävältä, mutta vielä ei ole mitään hirveetä kipua ollut. Enemmän vaivaa alaselkä, joka tuntuu olevan aivan jumissa! Neuvolassa sanottiin että johtuu siitä kun paikat pehmenevät ja kohtu kasvaa. Panadolia saa popsia reilusti niin että saisi edes vähän nukuttua. Lääkärissä ramppaan kokoajan, ne seuraa miten kohdunsuu reagoi supistuksiin. Vaarana on että ”avauduisin”, siinä tapauksessa joudun vuodelepoon samantien. Minkäänlaista fyysistä rasitusta kannattaa välttää.


Neuvolassa mitattiin hemoglobiini, joka oli yli 100 tällä kertaa (jee)! Rautakuuri jatkuu vielä, koska ei toi mikään huippulukema oo. Ennen raskautta hb oli 150, ja voin kertoa että kyllä tuntuu eroa. Nykyään käytän aika reilusti itseruskettavaa ja silti olen kalpea, silmänaluset ihan siniset ja väsymys on jäätävä. Alkuraskaudessa pystyi sentään nukkumaan vaikka kolme vuorokautta putkeen, mutta nyt asiat ovatkin muuttuneet. Herään supistuksiin, alaselkä kipuihin, tai sitten on jano tai pitää mennä vessaan. On tämä olo vaan niin levoton!

Viikot menevät niin nopeasti, kun eletään sumussa ja periaatteessa joka päivä näyttää samalta. Toisaalta aika menee hitaasti, koska olo on aivan hirveä. En muista milloin olisin voinnut hyvin viimeksi, mutta menee reilusti ennen menkkojen poisjäämistä ja plussaamista. Odotan niin että meidän pikkunen tulisi maailmaan ❤️ ja että oloni olisi parempi.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X