desire nymark - Banneri

Monet ovat kyselleet miten ihmiset ympärilläni ovat reagoineet vauvauutisiin, ja milloin olen kertonut olevani ns siunatussa tilassa. Olen saanut sekä erittäin positiivisia kommentteja, mutta myös laimeita tai väkisin väännettyjä onnitteluita. Joukossa löytyy myös kasa niitä jotka eivät ole reagoineet ollenkaan ja unohtaneet onnitella. Kaikkihan varmaan toivoisi niitä erittäin positiivisia, intoa täynnä olevia onniteluja, ja kokee loukkaavana jos joku ei jaksa olla kiinnostunut.

Mieheni otti uutisen ensin iloisesti vastaan, ja sitten tyylillä katsotaan nyt miten menee. Kun on ollut 4 keskenmenoa ei ihan heti tuu sellaisia onnesta sokeena fiilistä. Perheeltäni ja sukulaisilta sain tosi positiivisia reaktioita, ja suvun naiset rupesivat heti kokoomaan suvussa olevat vauvan vaatteet ja muita tarvikkeita, ja kyseli innokkaana että miten voivat osallistua ja mitä saavat ostaa ?. 

Mieheni siskolle kerroin itse olevani raskaana kun makasin sairaalassa ja mieheni ei vastannut puhelimeen tyyliin ”missä se kusipää on kun ei vastaa puhelimeen ja tässä ollaan raskaana ja kipeenä”. Taisi siskoparka mennä ihan shokkiin, ja unohti reagoida uutiseen millään tavalla, ilmoitti vaan missä se mies viipyy. Tämän koin tietysti siinä hormoonihumussa todella loukkaavana, ja taisin muutamat itkutkin tirauttaa kun kukaan miehen puolelta ei alussa onnitellut. Nyt tälle asialle voi jo melkein nauraa, onhan ne hormoonit aika ihmeellinen asia ?. Jälkeenpäin sain tietää että anoppini ei tiennyt uutisista mitään, ja hän sitten onnitteli. Pari päivää sen jälkeen siskokin onnitteli, muut perheenjäsenet ja sukulaiset eivät ole kommentoineet asiaa.

Läheisimmät ystävät saivat tietää heti alussa, ja kaikki olivat innoissaan ja rupesivat kutsumaan itsensä tädeiksi, ja ovat olleet mukana sairaalakäynneissä ja tulleet käymään kun olen vuodelevossa ollut. Rv16 laitoin uutisen sosiaaliseen mediaan, koska keskenmenon riski on tässä vaiheessa alhainen. Puolitutut ja kaverit onnitteli ja tykkäili kuvasta innokkaana. Miehen puolelta pelkästään yksi onnitteli, mikä sinänsä on aika outoa mutta miehet ovat miehiä.. Enkä jaksa tässä vaiheessa miettiä asiaa sen enempää tai lannistua.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X