desire nymark - Banneri

Täällä blogin puolella olen avautunut miten raskaaksi koen odotusaikaa aika negatiiviseen sävyyn, eli välillä pitäisi saada kasaan jotain positiivisia postauksia myös. Olen yrittänyt pitää pään poisitiivsena koko päivän, ja tein itselleni listan kymmenestä asiasta joita odotan innolla ❤️.

1. Että vauva saapuisi ❤️.

2. Babymoon, kunhan kohde selviää

3. Onko tulossa prinsessa vai prinssi 28.10

4. Vauvahuoneen sisustamista

5. Nimen valitseminen

6. Lahjaa synnytyksen jälkeen

7. Ensimmäistä äitienpäivääni

8. Että olo olisi parempi (päivämäärä ei tiedossa)

9. Että miehen gradu olisi valmis

10. Joulua!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X