desire nymark - Banneri

124 päivää olen ollut vihainen miehen olemattomasta osallistumisesta odotusaikaani. Monet ovat keskineet erillaisia tapoja miten hän voisi osallistua, mutta koska valtaosa miehistä näyttäisi olevan täysin ummikkoja miten pitäisi olla ja mitä pitäisi tehdä (tämän sanon pelkästään siksi koska haluan uskoa että en ole ainoa jonka mies on täys kusipää) kokosin asioita mitkä toivoisin että oma mieheni olisi tehnyt minun ja tulevan lapsemme eteen. Jos olet mies, noudata näitä. Jos olet nainen, näytä nämä miehellesi.

❤️ tuo kukkia naisellesi kun hän kertoo olevansa raskaana. Isoisäni teki näin mummilleni, ja hän on sitten opastanut suvun kaikkia miehiä tekemään samoin, mun miehelleni tämä taisi kuitenkin jäädä ymmärtämättä.

❤️ hanki kaupasta niitä asioita mitkä hän pystyy/haluaa syödä. Ei me pelkästään vittuilaakseen jätä syömättä joitakin asioita, eikä kenelläkään ole paha olo vapaaehtoisesti. Jos naisesi kertoo voivansa pahoin, usko häntä. 

❤️ osallistu sairaalakäynteihin, neuvolaan, ultraan ja synnytykseen. Näin osoitat kiinnostusta, äläkä jumalauta osallistu pelkästään niihin kivoihin juttuihin! Pullasta ei voi poimia pelkästään rusinoita, tämä on yhteinen urakka!

❤️ osallistu hankintoihin ja kuluihin kuten esim. Äitiysvaatteet, vaunut, turvakaukalot, lastenvaatteet, lastenhuoneen sisustamiseen.

❤️ jos raskaanaoleva naisesi ei voi osallistua koska hän on kipeä, jätä menemättä. Raskaus pitäisi olla yhtä iso uhraus molemmille, ja miehen tehtävä on olla läsnä. Itse olen pelännyt ihan suunnattomasti yksin olemista, kun sit ei ole kyytiä sairaalan ja siellä pitäisi olla yksin.

❤️ kuuntele häntä ja kysele hänen vointia / jaksamista. Tämän pitäisi olla aika itsestäänselvää jo toimivassa parisuhteessa, mutta omien kokemuksien mukaan ei todellakaan ole.

❤️ osallistu kotitöihin

❤️ keksi yhteistä tekemistä kotosalla, jos naisellasi on huono olo. Itse olisin kaivannut leffailtoja, peliiltoja, saunaan menemistä jne. Jos toista ei yhtään kiinnosta se jää helpostikin pelkästään sohvalla makamiseen ja siinä hajoo pää.

❤️ vie häntä babymoonille

❤️ lue niitä opasteita jotka saatte neuvolassa, ja vapaaehtoisesti! Meillä tarvittiin nalkutusta, uhkaamista ja melkein kättä pidempää että saatiin alle puolet luettua läpi. 

❤️ ole oikeasti iloinen ja kiitollinen siitä, että susta kohta tulee isä. Naisesi kantaa lastasi 9kk ja joutuu synnyttymään, kun sinä seisot vieressä. Ole siis niin erittäin kiitollinen siitä mitä naisesi joutuu teidän lapsenne eteen kestämään.

❤️ osta hänelle lahja synnytyksen jälkeen. Tämän pitää siis olla henkilökohtainen lahja naisellesi, ei turvastuinta tai vauvanvaatteita! Isoisäni osti mummilleni rubiinirannekorun, mikä hänellä edelleenkin on muistona.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X