desire nymark - Banneri

Naimisiinmenon jälkeen monet lähtevät häämatkalle viettämään aikaa yhdessä. Nykyään monet pariskunnat (varsinkin jenkeissä) haluavat tehdä toisenkin tärkeän matkan – nimittäin babymoon. Mitä se on? Viimeinen matka yhdessä ennen lapsen syntymää. Monet ajoittavat tämän matkan raskauden toiseen kolmannekseen, koska silloin voi vielä turvallisesti lentää ja poistua maasta, ja yleensä olokin on suhteellisen hyvin. Babymoonin ideana on siis viettää aikaa yhdessä viimeisen kerran vielä ilman lapsia, mikä sinänsä minun mielestäni on aika söpöa ja fiksua myös parisuhteelle, että ennen lapsen syntymää viettää laatuaikaa yhdessä.

Minne? Tämä riippuu tietysti onko tulossa kesä vai talvivauva, mutta monet haluavat lähteä kaukolomalle. Itse haluaisin lähteä Thaikkuihin tai Vietnamiin, mutta minulla on aika ratkaiseva tekiä matkavalinnassa: olo. Näin kipeenä en missään nimeessä uskaltaisi lähteä kaukolomalle. Ensin ajattelin viikonloppu matkaa, vaikka Prahaan, Lontooseen, Pariisiin tai Amsterdamiin? Mutta tässä vaiheessa jo lentäminen ja varsinkin ulkomaalla makaminen sairaalassa hirvittää. Olin innoissani babymoonista heti kun tulin raskaaksi, joten minähän aijon viettää sellaisen – olisi sitten olo tai paikka mikä tahansa!

Risteilylle en halua mennä (tai voisinhan minä, mutta sitä en halua kutsua romanttiseksi babymooniksi) mutta suomessahan löytyy monta hyvää kylpylävaihtoehtoa. Ja jos ei sekään nappaa, olisin jo innoissani jos saisin viettää viikonlopun jossain romanttisessa hotellissa ja viettää aikaa mieheni kanssa muualla kuin kotona. Olen googlannut aika aktiivisesti tänään erillaisia kohteita koska haluaisin lähteä reissulle ennen joulua. Joulun jälkeen on taas uusvuos, mun synttärit, veljeni synttärit jne.. Jos jollakin on ehdotuksia minne voisi mennä otan ilomielin niitä vastaan ?. Mieluiten Porvoon tai Helsingin lähellä, että on tutut ja turvalliset sairaalat jos olo sitten muuttuu epävakaaksi.

HAIKON KARTANO, Porvoo

2 yötä standardihuoneessa 336€, sisältäen aamiaisen. Ihana kartano miljöö, mahdollisuus hoitoihin kylpylän puolella, saunat ja uima altaat kuuluvat hintaan. Room service sekä ravintola löytyy. 

HOTEL PARIISIN VILLE, Porvoo

2 yötä standardihuoneessa 370€, sisältäen aamiaisen. Ihana ja tunnelmallinen sisustus sekä sijaintia! Voisin oikein mielelläni kävellä ympäri Porvoon vanhaa kaupunkia, varsinkin nyt syskyllä/talvella. Så mysigt ❤️

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X