desire nymark - Banneri

Tänään tein ison päätöksen, nimittäin millaiset lastenvaunut pikkukirpulle tulee! ❤️ Pitkään jahkailin Bugaboo donkeyn ja Emmaljunga Duo Mondialin välillä, mutta tulin lopulta siihen päätökseen että emmaljungat sopivat meille paremmin. Isäni lupasi hankkia vaunut, kunhan tiedän millaiset haluan. Olen jo parinviikon ajan nähnyt painajaisia että pikkunen syntyy uuden vuoden aattona, eli 3kk etuajassa. Tämän takia haluan hankkia kaiken valmiiksi kotiin hyvissä ajoin. 

Valitsin väriksi white letherette ja siihen kaveriksi emmaljungan valkoinen pehmuste / lämpöpussi sekä emmaljungan valkoinen hoitolaukku. Näissä vauvahankinoissa olen suosinut valkoista, harmaata ja beigeä. Samalla teemalla mennään myös lastenhuoneen sisustuksessa. Äitini lupasi hankkia turvakaukalon, ja hän käytti maxicosin kaukaloa meille kaikille, ja on tietysti kehunut sitä maasta taivaisiin. Meille tulee siis Maxicosi johon valitsin harmaa/valkoisen pehmusteen.

Lisäksi päätin ostaa adapterin vaunuun, jonka avulla on mahdollista kiinnittää maxicosin turvakaukalon suoraan emmaljungan runkoon. Tällä tavalla ei tarvitse ostaa matkarattaita, tai tuoda koko vaunua mukaan jos lähtee vaikka ikeaan tai jumboon. Aika kätevää minun mielestäni! Toivotaan vielä että löytäisin uuden auton itselleni (farmari/maasturi) missä olisi isofix, että saisin turvakaukalon suoraan kiinni autoon ilman sen enempää säätämistä.

Kommentit (2)

Maxicosi on tosi hyvä ja näppärä! Suosittelen 😉

Emmaljungat ovat tosi laadukkaat vaunut, mutta myös kooltaan todella isot. Ihan variotuksena vaan että niillä ei noin vaan körötellä kaupassa osumatta mihinkään 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X