desire nymark - Banneri

Eilen minulla oli neuvola kello 8.00 ja aika neuvolalääkärille heti sen jälkeen. Nukuin koko yön taas levottomasti, tuntuin oikeastaan siltä että en olisi nukkunut ollenkaan koko yön aikana kun herätyskello rupesi soimaan. Neuvolatäti oli tosi ymmärtäväinen, ja kehotti pidempää sairaslomaa ja paljon lepoa. Hänen mielestään minun ei pitäisi miettiä töitäni ollenkaan enään, en tarvitse enempää stressiä tällä hetkellä kun olo muutenkin on niin huono, ja minun sekä lapsen terveyshan on se tärkein asia. Työpaikastani en voi sen enempää tällä hetkellä kertoa kun että vastaanotto raskauteeni ei ollut ihan kaikilta positiivinen, ja ymmärrys mun voinnista on ollut pakkasen puolella. Toisaalta sekä minulle että työpaikalleni olisi parempi että he saavat palkata minulle sijaisen niin nopeasti kuin vaan mahdollista.

Vaikka minulla on ollut veristä vuotoa ja nenästäkin tulee verta joka aamu vähintään puolisen tuntia, hemoglobiini oli ok. En pysty selittämään miten vaikeaa tämä veren jatkuva vuotaminen on ollut pääkopalleni. Minulla on pienestä pitäen ollut aika paha verikammo, ja nyt joudun näkemään itseäni veren peitossa joka ikinen päivä. No, ainakin pystyy tämän jälkeen laittamaan lapselleni laastareita ongelmitta. Paino oli taas tippunut alaspäin. Millä minä elän? Sanoisin että noin 60% päivistä ovat niin sanottuja parempia päiviä. Silloin syön hedelmiä, kurkkua ja vesimelonia, smoothieita missä on jäitä ja hedelmiä. 35% päivistä ovat huonoja päiviä, silloin pelkästään vesi menee alas. 5% on hyviä päiviä, silloin syön lämmintä ruokaa.

Neuvolalääkäri oli sitä mieltä että olen uupunut, kuivunut ja kuihtunut, aliravittu ja kypsä raskaana olemiseen. Minulla oli myös arka kohtu sekä alavatsa. Sain 5 viikkoa sairaslomaa ja lähetteen suoraan naistenpolille, siellä otettiin kasa labrakokeita ja jouduin tippaan. Se nyt oli omasta mielestäni ihan turhaa koska vettä olen aina saannut alas. Olen yrittänyt välttää sairaalan vuodeosastoa viimeiseen asti, ja pääsin kotiin sillä ehdolla että en ole hetkeäkään yksin. Tämä olisi tietysti helpompaa toteuttaa jos tuleva isä suostuisi vahtimaan minua välillä, nyt koko taakka siirtyy vanhemmilleni ja kevereilleni ja olen niitten rasitteena. Neuvolakäynnit sekä neuvolalääkärin ajat ovat nykyään useammin, tällä tavalla pystyvät tarkkailemaan tilannetta paremmin.

Heräsin siis 7.00, lähdin suoraan neuvolaan jonka jälkeen minut passitettiin eri lääkäreitten välissä kello kahteen asti. En ole eläessäni ollut näin ryytynyt. Silti ei pysty nukkumaan. Olo on niin tukala ja ällöttävä. Koko ajan oksettaa ja päässä vaan pyörii ja jomottaa. Lasken päiviä laskettuunaikaan, tänään jäljellä 155.

Kommentit (1)

Oliko miehesi tällä kertaa mukana sairaalassa? Jotkut olivat kommentoineet siihen huoltajuus postaukseen että miehet kasvavat isäksi vasta lapsen syntymän jälkeen. Tämä saattaa olla totta, että ne eivät ole heilsemässä koko ajan. Mutta jos miehesi ei ole kiinnostunut SUN terveydestäsi, kun olet kipeenä ja sairaalassa hän on paska aviomies. Hän ei välitä susta lainkaan. Muuten olisi sairaalassa mukana joka ikinen kerta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X