desire nymark - Banneri

Meidän pikkukirppu saa oman huoneen, joka on meidän makkarin vieressä. Ajattelin myös laittaa meidän makkariin jonkun sortin pinnasängyn ihan varmuuden vuoksi. Olen miettinyt lastenhuoneen sisustusta viime päivinä ja käynyt koko pinterestin läpi ?. Väripaletiksi valitsin valkoinen / harmaa / beigen.

Teemaksi valitsin elefantin ja kaikki elefantteihin liittyvät jutut. Nyt kaikki ovat varmaan silleen what?! Haha. Elefantit toimivat onnen symboolina. Haluan antaa lapsellemme onnellisen alun elämään, joten sen takia teema oli aika osuva. Haluan sisustaa lastenhuoneen neutraaliksi, ilman mitään ällösöpöä pinkkiä tai pelkästään autoja ja tarktorikuvia. Tässä vähän inspiraatikuvia pikkukirpun tulevasta huoneesta:

Kommentit (2)

Hej! Hitta ti din blogg å känner att ja bara MÅST seja någo! Vet int rikit vad för vill int att de ska bli fel, men vill iallafall seja grattis ti babysen å kämpa på! Allt tycks gå imot men ja kan lova att direkt som du får dedär lilla mirakle på bröste ha allt kämpande vari värt de, eller kanske int direkt men såsmåningom iallafall! Lycka till me resten av graviditeten å lyssna på kroppen, nu e de ditt å den lillas välmående som går först å jättefint att du har familj å släkt som tar hand om er! 🙂

Hej ida 🙂 tack för en fin komentar, dom hjälper mig att kämpa på! Fast jag e otroligt besviken på min man så e jag samtidigt så otroligt tacksam för allt stöd av släkt o vänner. Å man kan lugnt säga att jag ha lärt mig mycke om mig själv å växt någo otroligt som människa. De e bara att kämpa på o se fram emot födseln ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X